Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haris Seferovic sol ayaklı yardımcı forvet 30 yaşında kariyerli bir golcü. Geçen sezona kadar son 5 yılda sakatlık nedeniyle kaçırdığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmezken geçen sezon bacak sakatlığı ve kas yaralanması nedenleriyle 30 maç kaçırmış yani neredeyse sezonun tamamı gitmiş. Şimdi diri bir Seferovic bizim ligin içinden geçer ama geçen sezonki sakatlığı insanı korkutuyor. Umarım detaylı bir sağlık kontrolünden geçmiştir. Ayrıca performansa dayalı sözleşme yapılırsa oynadığı maç ve gol sayısı kadar maaş verilme durumu gibi iyi olur.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alaka renktas. Zaten kadro cok eksik. Bu yonetim zaten butun eksikleri kapatamicak gibi duruyor en az ilk 11 e 5 yada 6 oyuncu daha lazim. Ligin baslamasina az kaldi. Aldigin oyuncular sakatlik gecmisi coksa, veyahut belhanda 2 gibiyse,takimi bunlar ileri tasimaz. Yine orta siralarda ligi bitiririz bu sene o zaman.
Öyle olacak zaten bu sizdeki umut ışığını anlamıyorum ben. Ligi ilk 5te bitirirsek harika, 5-10 arası bitirirsek de okey benim için.

Sanki avrupa var da sağ beke defansa takildilar. Fenerin bekleri osayi ferdi.

Seneye sagbek düşünürsün defans dusunursun kardesim doğru dürüst birini alamayacağın belli kanat 10 no orta sahalara yonel

Bournemouth EPL'ye çıkmış ama yine de sözleşmesi son yıla giren Lerma'yı alamaz mıyız acaba. Çok mu hayalcilik olur?

Harit kanat olsun lütfen en azından. Yoksa orta sahada güçsüz kalacağız. 6 no da kurtarmaz bizi

Sanki avrupa var da sağ beke defansa takildilar. Fenerin bekleri osayi ferdi.

Seneye sagbek düşünürsün defans dusunursun kardesim doğru dürüst birini alamayacağın belli kanat 10 no orta sahalara yonel

Para harcayacaksan Mert Müldür var işte zaten ayrıca. Ne macera arıyorsun. Para harcamayacaksan da Omar'dan, Boey'den, Yedlin'den çok iyisini alamazsın, ya da nispeten yaşlı ve/veya sorunlu birine 3-4 sene fahiş kontrat verirsin Aurier gibi... Kısacası tek yol Mert Müldür...

Para harcayacaksan Mert Müldür var işte zaten ayrıca. Ne macera arıyorsun. Para harcamayacaksan da Omar'dan, Boey'den, Yedlin'den çok iyisini alamazsın, ya da nispeten yaşlı ve/veya sorunlu birine 3-4 sene fahiş kontrat verirsin Aurier gibi... Kısacası tek yol Mert Müldür...
Zaten yerli olsun onuda alamayız oda baya para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt