Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Detay KAP'i gelmedi ya ondan sordum. Maliyet KAP'i. Simdilik sadece gorusmelere baslandi KAP'i geldie heralde rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Detay KAP'i gelmedi ya ondan sordum. Maliyet KAP'i. Simdilik sadece gorusmelere baslandi KAP'i geldie heralde rtaş
Detay KAP'i gelmedi ya ondan sordum. Maliyet KAP'i. Simdilik sadece gorusmelere baslandi KAP'i geldi
Allahtan sen karar vermiyonben olsam efe akmanı 11 başlatırım sergio ile salernitana macında
Bilemedim yarin sabah 11'e kadar konu kapanir. Bence ortada makul bir iddia olabilir 30 yil ban icin ben tabii sadece gordugumu soylerimyaw herif nerdeyse maça çıkacak rtaş yapma
Bilemedim yarin sabah 11'e kadar konu kapanir. Bence ortada makul bir iddia olabilir 30 yil ban icin ben tabii sadece gordugumu soylerim
cica bana topla sorumluluk almaktan çekiniyor gibi geliyor ne bileyim - ondan hep casper izlenimi veriyordu. kenara gelip aktif çok olmamıştı değilde olamamıştıda denebilir, sonuçta taylan berkan beslemesi ne kadar oynattı ileriyi - nerdeyse 0 denebilir.Özgüven yüklemesi lazım çocuğa bariz. Cica için ben de bişey diyemiyorum artık. Mücadele de göstermiyor yani bi acayip sanki sevmediği işi yapıyormuş gibi![]()
Emirhanda sözleşme mevzusu var mı ?ali akman gelsin rotasyona
şu an için yok.beknaz da süre alamadı.o da mühim benceEmirhanda sözleşme mevzusu var mı ?
ali akman gelsin rotasyona
umut bozokun kıcını bekleyene kadar potansiyelli olan bu velet gelsiniyi olur i bet
evet.fatih hoca aldırmamakta haklıymıs.fatih hoca kerem konusunda da haklıydı.adam bazı konularda işi biliyo harbidenbu arada MO hakikaten 250 k kiralama bedeliyle mi gitti nantes a ?? (opsiyonunu hatırlamıyorum şu an)