Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.437
- 39.304
- 3.293
Allahhhhhhhhhhhhhhhh
Hayırdır serdar gurleri mi alıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahhhhhhhhhhhhhhhh
@Murat Saylak nasıl topçu
Videolardan begendim. Boyuna göre hizli, çalimda var. Tam orta sahamizda aradigimiz özelliklerDün ismi geçmişti sanırım
Soualiho meite tam bizlik orta sahayı toplayıp derleyecek bir adam umarım ilgimiz ciddidir
transferi için kamptan ayrılıyormuşçok iyi adam keşke bize düşse
Seferovic,dubois ve girlisth acilandiktan sonra asil ses getiren transferler başlayacak (nevzat dindar)
agresif, sert, cevval bir çocuk... space yayınında önermiştim #2@Murat Saylak nasıl topçu
Heyecan yaptıkPardon kuzenim yazmış.
Okandan iyimi biliyor bu'Carvalhoda rakamlar yuksek ama Galatasaray ,carvalhodanda vazgecmis degil' nevzat dindar
Allah kurtarsinbenfica 2sinden de kurtulmak istiyormuş. b takıma yollamışlar
![]()
Gabriel Pires - Oyuncu profili
Gabriel Pires ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 18 Eyl 1993, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Adel Taarabt - Oyuncu profili 25/26
Adel Taarabt, 36, Fas ➤ Sharjah FC, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 24 May 1989, Fès, Faswww.transfermarkt.com.tr
Heyecan yaptık
aradığımız top kapan 6yı kapatır, en önemli eksiği bence boyu. ben 6da 1.80den kısa adam görmek istememtransferi için kamptan ayrılıyormuş
Baslatma dalgandan ulan terbiyesizGalatasarayda bir transfer dalgasi daha olacak ve esas hamleler orda olacak.buyuk hamleler bir sonraki dalgada olacak.Galatasaray bir sonraki furyada buyuk transferler yapacak (nevzat dindar-milliyet)
Bi sekilde biteceğini umuyo herkesGrilistch bizde o zaman