Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi bu seferoviçe güvenip yola çıktık diyelim. falcao gibi her an sakatlanma ihtimali olan bir adama takımın kaderini emanet etmek nekadar doğru bilemedim. santrafor bölgesi bizi taşıyacak, net adam gerektiriyor eğer şampiyonluk hedefimiz varsa
Gomisin totosu ezbere 15 atar Bu dandik ligte

3 isim bitme noktasında.

Seferovic (taraftar 2ye bölündü sağlıklı sağlıksız tartışması var, sağlıklıysa ligi hoplatır,uygun şartlarda girmeliyiz riske diyorum )

Amine Harit (yine 2ye bölen isim yetenekli buna herkes hem fikir ama kafasını kullanma konusu ve Oyun yapısı çok mu ihtiyaç diye düşündürüyor,ben alınacaksa bile alternatif görülmesi gerektiğini düşünüyorum sanki biraz iç saha futbolcusu gibi)

Sağ bek (isimi çıkanlar Aurier hariç hiç kimseyi tatmin etmiyor,leş bi bölge olarak kalacak gibi)

Umutta yetmez bence,çok ağırlaşmış gomis ve sanırım gs yi kafasında bitirmiş mustafaylad yollar ayrılıp umut ve zıpkın yamyam bi bitirici genç getirilmeli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis iş görür. Ağır yapısına bakmayın Seferovicte farklı değil,Gomise top götürürsen her türlü atar ayaksız değil en azından

Ayrıca dünkü maçta kendi golünde atak başlangıcında pas istasyonunu akıllı kullandı bu tip özellikleride var

benfica taraftarin en sevdigi kulüp olacagiz herhalde sefer ve almeida geliyorlarsa

Sefir öyle müthiş ağır sakatlık geçirmemiş yalnız.

Falcao-Aboubakar bunlar çapraz bağları koparmış vakti zamanında hatta Falcao kasıktanda yarım sezon yatmış falan

Ama herşeye rağmen risk faktörü var elbette. Umarım bizde maçta kaçırmaz golde

Bu spor muhabirleri hiç utanmıyorlarda daha dün sağlık kontrollerini geçemedi yaşıyorlardı bugün transfer etti diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt