Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savanier Demme ve Berkay Özcan gelsin Taylan gitsin o zaman orta saha konusunda uzun süre kafamız rahat olur

Nevzatin twitten cikarimim 6-8 oynayabilen (misyö) 10nr harit/evander olacak. Orta sahamiz misyö, sergio, evander/harit olacak diye tahmin ediyorum

Nevzatin twitten cikarimim 6-8 oynayabilen (misyö) 10nr harit/evander olacak. Orta sahamiz misyö, sergio, evander/harit olacak diye tahmin ediyorum
ya adam gibi 6 numara adam gibi 10 numara alalim ikinci bir belhanda vakasi yukleniyor ustelik daha da disiplinsizi

Nevzatin twitlerden nasil onlari cikardiniz? bravo gercekten.2 ortasaha +10 numara alinacak demis adam,haftalardir dedigi gibi.anlasilan ortasaha ise harit degil gibi.cunku görüşmelerin hala surdugunu soyluyo orda.anlastigin ve gaztede yazdigi gibi açıklayacağın adamla gorusmelere devam etmezsin.seferovice ek bi haber vermis.

Sergiodan hariç osye 3 oyuncu daha alınacak diye söyleyip duruyor, hariti ortasahadan mı sayıyorlar bilemiyorum çünkü adam bildiğin kanat

suraya duboisi koyalimda,benficanin vermeyecegi gilberto konusulurken duboisde konusulsun az

Sergiodan hariç osye 3 oyuncu daha alınacak diye söyleyip duruyor, hariti ortasahadan mı sayıyorlar bilemiyorum çünkü adam bildiğin kanat
Harit 10 numara+kanat.ama nevzatin söylediği listede degil o yav.daha bonservisi icin bile anlasamadigin adami nasil aciklayacaksin

Harit belki kriyer sezonunu yaşar belli olmaz. Dkya gidecek sonuçta bu çocuk. Önemli olan maaşını az tutmak. 3 m euro maaş falan konuşuluyorsa hiç gerek yok

1658051935042.png

aldığım son dk bilgisine gore fener 3lü paket teklifi yapmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt