- 2 Temmuz 2011
- 132.685
- 55.598
- 5.338
Yerini kaptirdi,adam satış listesinde haftalardir.2 gune kadar alicisi bile yoktu.Lyonun sağ beki haberi nerden çıktı adamlar as oyuncusunu neden versin ki çok iyi oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerini kaptirdi,adam satış listesinde haftalardir.2 gune kadar alicisi bile yoktu.Lyonun sağ beki haberi nerden çıktı adamlar as oyuncusunu neden versin ki çok iyi oyuncu
ya adam gibi 6 numara adam gibi 10 numara alalim ikinci bir belhanda vakasi yukleniyor ustelik daha da disiplinsiziNevzatin twitten cikarimim 6-8 oynayabilen (misyö) 10nr harit/evander olacak. Orta sahamiz misyö, sergio, evander/harit olacak diye tahmin ediyorum
Yav bu harit kanat oynar yav. 10 no olarak göremiyorum. Orta sahamız zayıf olurya adam gibi 6 numara adam gibi 10 numara alalim ikinci bir belhanda vakasi yukleniyor ustelik daha da disiplinsizi
Sergiodan hariç osye 3 oyuncu daha alınacak diye söyleyip duruyor, hariti ortasahadan mı sayıyorlar bilemiyorum çünkü adam bildiğin kanatNevzatin twitten cikarimim 6-8 oynayabilen (misyö) 10nr harit/evander olacak. Orta sahamiz misyö, sergio, evander/harit olacak diye tahmin ediyorum
Harit 10 numara+kanat.ama nevzatin söylediği listede degil o yav.daha bonservisi icin bile anlasamadigin adami nasil aciklayacaksinSergiodan hariç osye 3 oyuncu daha alınacak diye söyleyip duruyor, hariti ortasahadan mı sayıyorlar bilemiyorum çünkü adam bildiğin kanat
suraya duboisi koyalimda,benficanin vermeyecegi gilberto konusulurken duboisde konusulsun az
suraya duboisi koyalimda,benficanin vermeyecegi gilberto konusulurken duboisde konusulsun az