- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
Sadece gecen sezonu sakatliklarla geciren bi seferovice de kronik demezsin.bu bjknin ankaragücüne atilacak 2 gol yeterken, 8 gol atmamiza şike demesi gibi bisey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon boyu 5 gol atması sürpriz olur. tam bir gol kabızıHarit'te tam ilk 3 maçta 5 gol 4 asist yapıp sezonun gerisinde yatacak oyuncu tipi var. Kaynak hislerim.
Onceden sag kanatken,herta berlinde hucumcu sagbeke dönüşmüş.ama ben duboisi bekkiyorum direktLazaro nasıl topcu
Bu haritle Belhanda aynı değil haritt yetenek var. belhanda yeteneksiz olmasada ortalama yetenekte bir herifti.İlk olarak kaliteli adamların ismi çıktı hep. Sonra bunların alternatifi olarak gösterilen adamların profil ve mevki olarak hiç bir benzerliği yok. Pedro'nun alternatifi Evander ve çakma Belhanda diyebileceğimiz Harit olmaz. Harit'in mevkisi yok, diğeri 8.
Kesinlikle Artı dakika 90 da Barcelona deplasmanında o seyirci önünde o kadar soğukkanlı oyuncumuzda yokYanlız o kaleciyi oyle geçecek adam şuan bizde yok.
Psikopat misin o maçları izliyorsunAvrupa ligi eleme maçlarımızı seyrediyorum. Randers ve st. johnstone maçlarında attığımız gollerin yarısında luyindama effect var :/
Şimdi Gs 3-1 KophenagP
Psikopat misin o maçları izliyorsun
Aşırtma atmayı denemiş o da kaleciden sekip şansına önüne düşmüş yav ne çalımıKesinlikle Artı dakika 90 da Barcelona deplasmanında o seyirci önünde o kadar soğukkanlı oyuncumuzda yok
Yalnız orda üstünden aşırtmaya çalışmış. Çalım atmamış kaleciye çarpınca top yavaslamisKesinlikle Artı dakika 90 da Barcelona deplasmanında o seyirci önünde o kadar soğukkanlı oyuncumuzda yok
Geçmiyor aşırtıyor, Stegen omzuyla müdahale etmese muhtemelen gol olacak.Yanlız o kaleciyi oyle geçecek adam şuan bizde yok.
talisca'ya bak herif tek basina yari finale cikariyordu neredeyse
o sezon talisca olmasa 3. bile olamazlardi clde
bi topcu nasil bu kadar etki edebiliyor takima cok ilginc yaw