- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.811
- 4.283
Top kaybı ne öyle yaş*refsiz monci bi de internet sitesi mi yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top kaybı ne öyle yaş*refsiz monci bi de internet sitesi mi yapmış
Yalnız biri bildiğin saf merkez oyuncusu diğeri sol kanat sağ kanat santrafor 10 no her yerde oynamış sezon içinde. Bu istatistik karşılaştırılması bence saçmalığın daniskası
2 kere skills videolarını izledim ikisinin de.Kaç kere izledin lan onur
o mevki için normal geldiTop kaybı ne öyle ya
birbirine alternatif yapan yönetime söyle onuYalnız biri bildiğin saf merkez oyuncusu diğeri sol kanat sağ kanat santrafor 10 no her yerde oynamış sezon içinde. Bu istatistik karşılaştırılması bence saçmalığın daniskası
Benim de fifa analizime göre harit de evander de 10 numara değil. 3dk sürdü toplamda. Nasıl?2 kere skills videolarını izledim ikisinin de.
evander net daha aklı başında daha iyi şutör daha iyi pasör. harit ise tam sonuca gidemeyen yetenekli bebe.
toplam 25 dk ile analizim tamam
Birbirlerinin alternatifi değillerdir herhalde ya okan hoca o kadar da futboldan yoksun değildir. Evandere 2-3 kuruş fazla vermeyip 10 noya hariti çekmek intihar gibi bişey olurbirbirine alternatif yapan yönetime söyle onu
Sen ince çizgiyi kaçırıyorsun yalnız. İstenmemesinin sebebi tek bacaklı olması
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlışın var Arif hocam adam o sezon 35 kusur maç çıkarmıştı ki bize gelene kadar gayet fit idi muhtemelen bizde emeklilik.modunu açtı ve bakmadı kendine fakat Gomez ve Ebubekir cidden sakat adamlardi pipilerine kadar sakatlık geçiren adamlarFalcao sağlam gelmedi.
Monaco 'da ailesiyle dışarı çıktığında bile sekerek yürüyordu( Abdurrahim:in foto çektiği zaman)bile bile lades dedik.
Hesap kapatmasına iddiaya girelim. Seferovic elde patlar diyorumEkran görüntüsünü alıyorum şuan günü gelince ay totomcularla görüşeceğiz
Tek tek yapıştıracam günü gelince herkes müsterih olsun
Nöbetten hepinize selamlar rtaslar
Seni tebrik ederimBenim konuyu actigim ve direk seferovic geldigine dair fikirlerin nedir