Serhat Özdemir
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2012
- 887
- 855
- 1.213
Evander dünkü maçta sakatlanıp 44. dakikada çıkmış gözüküyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle oynamayiz zaten oynamayalim da 3 lu orta sahanın sağ iç oyuncusu olmaz oliveiradan 4-2-3-1 4-4-2 4-2-2-2 3-4-3 bu tar formasyonlar da yani ikili orta saha da verim alabiliriz ancak adamın yazılımında 3 lunun sağ solu yok Regista olur anca o sistemdeŞimdiye kadar ismi bizimle anılan hücumcu orta sahalar içerisinde beni en çok heyecanlandıran Evander oldu
Hem 4-3-3 de iç gibi kullanırız hem 4-4-2 de merkez orta sahalardan biri olabilir. Hatta hazırlık maçlarımızda olduğu gibi 4-2-3-1 düzeninde 10 numara olarak da kullanılabilir kariyeri başlangıcı 10 numaraydı Evander in
Evander-OliveiraFena değil gibi sanki...
Grillitsch
Bize gelmek için sakat numarasi yapıyor haytaEvander dünkü maçta sakatlanıp 44. dakikada çıkmış gözüküyor.
Yeni mi aklına geldi evli oldugun. Sende de kilibiklik hissediyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
en çok para verilecek yere vermeyecekler avel gibiVermeyin olm 1M icin bu herifi de kacirin tjkye gitsin.
ts varmış arada ciddi talipmiş en başından berifbjk'nin araya girmesi için tüm şartlar oluştu. aynı senaryoyu 50 defa gördük. bitirmediğiniz adamı medyaya bitti diye haber verirseniz olacağı bu
illa küfrettirecekler. kaç tane yönetim geldi geçti ne adam almayı ne adam satmayı öğrenemedi hiçbirits varmış arada ciddi talipmiş en başından beri