Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en çok para verilecek yere vermeyecekler avel gibi
Normal sartlarda bu herifi bonservis verip alamayiz. Verilen maasta cok uygun. 2,5 imza parasini da bonservis gibi dusunsunler arkadas. Ne sacma sapan isler bunlar ya.

haberin doğruluk payı olduğunu tam düşünmüyorum. 1.5 imza parası vs 2.5 imza parası olan tivit - alıntı eklemeyi unuttum

imza parasını bonservis gibi düşünsen 6 no adamı 2.5M bonservis - 1.5 M maaşa almış oluyorsun. Bunu değerlendirirlerdi ve biterdi trasnfer (ki bence bitti - belki imza parasını direkt ya da bölme detayı vardır onu bilemem)

edit: imza parası yanında + menajer parası konusuda olabilir ki mide bulandırıcı bir iş biraz o - pedroda yaşadık gördük

Yav her transfer sezonunda aynı senaryoyu yaşıyoruz. Bi adama 1 ay kitleniyoruz. Olmayınca da parayı saçma sapan adamlara gömüyoruz.

haberin doğruluk payı olduğunu tam düşünmüyorum. 1.5 imza parası vs 2.5 imza parası olan tivit - alıntı eklemeyi unuttum

imza parasını bonservis gibi düşünsen 6 no adamı 2.5M bonservis - 1.5 M maaşa almış oluyorsun. Bunu değerlendirirlerdi ve biterdi trasnfer (ki bence bitti - belki imza parasını direkt ya da bölme detayı vardır onu bilemem)
pedro'da da bitti bikaç güne çözülür dediler hiç bir halt olmadı. sakız gibi uzayan transferde ya çok sağlam kazık yiyoruz ya da çalımı yiyoruz, 3.bi ihtimal olmuyor hiç bir zaman.

Orta saha kara delik gibi hala. Hadi be abicim.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

pedro'da da bitti bikaç güne çözülür dediler hiç bir halt olmadı. sakız gibi uzayan transferde ya çok sağlam kazık yiyoruz ya da çalımı yiyoruz, 3.bi ihtimal olmuyor hiç bir zaman.
katılıyorum - basın tivittercılar konuşmaya başladığının ertesi günü ya da sonraki günü maksimum konuyu bitirmek lazım. dillendikçe uzuyor sonra karışıyor işler.

En az 2 orta saha daha lazım Grilişten sonra. 6 no'da ben bu sene Taylan denilen herifi görmek istemiyorum.

dün yeni sezon forması aldım

bir takım taraftarına ancak bu kadar hakaret ettirir

resmen oyuncağı olmuşuz nikeın

o kadar kalitesiz, o kadar boş, o kadar özensiz ki bana daha önce adidas formalarımızdan hediye alan ve futbolla pek alakası olmayan kuzenim bile şaşırdı aradaki farka

sırf destek amaçlı aldık ama taraftarların bu konuda artık örgütlü tepki göstermesi gerekiyor

merterde 100 liraya daha iyisini yaparlar

katılıyorum - basın tivittercılar konuşmaya başladığının ertesi günü ya da sonraki günü maksimum konuyu bitirmek lazım. dillendikçe uzuyor sonra karışıyor işler.
sefer ve dubois ertesi gün dediğin gibi bitti ama grilişten ses gelmeyince bi haltlar döndüğü belliydi. basına imza aşamasına gelindi diye sızıyorsa 1-2 güne garanti bitirmen lazım

dün yeni sezon forması aldım

bir takım taraftarına ancak bu kadar hakaret ettirir

resmen oyuncağı olmuşuz nikeın

o kadar kalitesiz, o kadar boş, o kadar özensiz ki bana daha önce adidas formalarımızdan hediye alan ve futbolla pek alakası olmayan kuzenim bile şaşırdı aradaki farka

sırf destek amaçlı aldık ama taraftarların bu konuda artık örgütlü tepki göstermesi gerekiyor

merterde 100 liraya daha iyisini yaparlar
Taraftar napsın üstad. Örgütlenince tepki verince kur mu düşecek enflasyon mu düşecek? Adamlar zaten yüksek fiyatlar yüzünden vapor formaları satışa sunmuyor. İnsanlar alabilsin diye en ucuz versiyonunu satışa sunuyorlar.

Yapacak bir şey yok ülke gerçeği bu

Adam öncelik olarak orta sahaya geliyor oradaki performansı yerine stoperde oynatıldığı maçın analizini yapmış o da 1 dk falan. Yani sen önce adamın orta saha analizini yap bakalım ana mevkisi olmayan yere sonra geliriz zaten
hatta stoper oynayadığı maçta ortasaha gibi davranması gerektiğini belirtir gibi analiz yapıyor. Bir de kareler, oklar filan çekmiş; ilkokul paint ödevi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt