Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon burada Taylan'a salladk sonucu gördük. Bu sene de Kerem maalesef değer kaybedecek. Umarım 8-10 teklif gelir de elden çıkartılır.

dün yeni sezon forması aldım

bir takım taraftarına ancak bu kadar hakaret ettirir

resmen oyuncağı olmuşuz nikeın

o kadar kalitesiz, o kadar boş, o kadar özensiz ki bana daha önce adidas formalarımızdan hediye alan ve futbolla pek alakası olmayan kuzenim bile şaşırdı aradaki farka

sırf destek amaçlı aldık ama taraftarların bu konuda artık örgütlü tepki göstermesi gerekiyor

merterde 100 liraya daha iyisini yaparlar
Ucuz olması için bu şekilde yapıyorlar ne yazık ki.
Hakki ile olsa zaten 40 Euro falan olur o firmanın değeri ve çok az kişi alabilir.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okan hoca ısrarla kaliteli oyuncuların katılacağını söylüyor. bunlara ortasaha hariç kanat, stoper, forvet dahil.

diğer kampa kadar 2 tane ortasaha çözersek geri kalan mevkiler sarksa da olur.

bizim için en iyi transfer taylanın dehlenmesi olur. bir oyuncunun 3-5 ay içinde bu kadar gerilemesi akıl alır gibi değil.

Ben bu kulübü, rakip takimlari, medyayi ve transferlerin bizde olusum seklini dogru biliyorsam Grillitsch maalesef yatti diyorum...
Umarim yanilirim cünkü tam ihtiyacimiz olan adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tempolu surekli press yapan bir adam degil nzonziye cok benziyor bence o acidan okan hoca istiyorsa gelmeli ama hoca ben daha tempolu bir oyuncu istiyorum diyorsa alternatiflerine baksinlar bence alan savunmasi yapan topu iyi kullanan oyun gorusu ust duzey bir oyuncu olmasi acisindan ayni seri gibi faydali olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt