Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle oynamayiz zaten oynamayalim da 3 lu orta sahanın sağ iç oyuncusu olmaz oliveiradan 4-2-3-1 4-4-2 4-2-2-2 3-4-3 bu tar formasyonlar da yani ikili orta saha da verim alabiliriz ancak adamın yazılımında 3 lunun sağ solu yok Regista olur anca o sistemde

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence pasör orta saha olarak kullanılabilir Oliveira sağ iç gibi. Muhtemelen 4-2-3-1 gibi bir düzende oynarız 10 numara transferi yapılırsa

Berkan ne alaka şimdi. Adam tek maç analiz yapmış bende ona istinaden yazdım. Laf sokmayı bırakında tek maç analizde neyi fazla gördünüz onu yazın.
rengim ben yukarıdaki analizi bile izlemedim de gamsızlık olayına takılıyorum.

mesela bu fikire göre busquets'de gamsız takılıyor. ama bizim içerdeki maçta ortasahamızı pamuğa çevirdi. söylemek istediğim farklı.

sergioyu da ilk o jogo yazmıştı

Gine-Bissau
Gine-Bissau

1658305923966.png
=
1658305901872.png

h.o

Ucuz olması için bu şekilde yapıyorlar ne yazık ki.
Hakki ile olsa zaten 40 Euro falan olur o firmanın değeri ve çok az kişi alabilir.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Onur Liboş

renktaşlar zaten fiyatı 45 euro civarı

ayrıca fener ve bjk formalarına da özellikle gittim baktım hiçbiri bu kadar kalitesiz, özensiz değil...

onlar da aynı kurla iş yapıyor

dizaynı zaten geçtik artık da taraftarı aptal yerine koyuyor nike

bizzat dokunarak , yakından görerek inceleme şansınız oldu mu bilmiyorum ama

@Onur Liboş

ayrıca fener ve bjk formalarına da özellikle gittim baktım hiçbiri bu kadar kalitesiz, özensiz değil...

mac formalari cok iyi ama taraftar formalri gercekten les 4-5 sene once bu kadar kotu degildi simdi pacavra gibi kumas kalitesi

@Onur Liboş

Haklı olabilirsin rtaş. Nike genel olarak ülkemizde daha pahalı hale gelmiş bilmiyorum nedendir. Son zamanlarda gözlemim bu

embolo tffnin yeni kurala uyuyor galiba

Kulüplerin ayrıca 21 yaş ve altında olmaları koşulu ile, 14 Yaş Altı Milli Takımı dahil olmak üzere ülkesinin milli takımlarında en az 10 müsabakada oynamış 3 yabancı uyruklu futbolcu ile de sözleşme imzalayabilmeleri ve bu futbolcuları A takım listesine yazabilmeleri kararının alındığı belirtildi.

Bu Embalo denen elemanı 18-21 yaşında +3 yabancı hakkı veriliyordu onun için kullanırız herhald. Genç milli takımlarda bayağı oynamış

embolo tfnin yeni kurala uyuyor galiba

Kulüplerin ayrıca 21 yaş ve altında olmaları koşulu ile, 14 Yaş Altı Milli Takımı dahil olmak üzere ülkesinin milli takımlarında en az 10 müsabakada oynamış 3 yabancı uyruklu futbolcu ile de sözleşme imzalayabilmeleri ve bu futbolcuları A takım listesine yazabilmeleri kararının alındığı belirtildi.
Ben de ona bakmıştım şimdi uyuyor kanka

@Onur Liboş

Ben bizzat yakından görmedim ama dediğine bakılırsa haklı gibisin kalitesi görünüyor.
Tasarımı da özensiz olmuş gibi.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt