Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.484
- 106.094
- 4.738
ali naciden amiriyi ilk defa duydum serg. dün söylemiş miydi onay verirse gelecek diyeDünde kaldi bu,bugune bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali naciden amiriyi ilk defa duydum serg. dün söylemiş miydi onay verirse gelecek diyeDünde kaldi bu,bugune bakalim
katılıyorum, hatta vatandaşlık ve oy kullanma hakkı da verilmeli.harit ve amiri aynı anda alınmalılar. yetenek yok takımda, yunustan başka çalım atan adam yok top süren adam yok
Yav onu 3.ortasaha icin söylemis.gilirsthin alternatifi vs degil.uymuyoda zaten.ama halukler öncelik degil demis amiriyeali naciden amiriyi ilk defa duydum serg. dün söylemiş miydi onay verirse gelecek diye
Böyle bir haberin içeriğinde yazan kadroymuş sanırım.
bas parayı al 1m avro için 20m luk adamı kaçıracağızBiri şu inşaatçıya Grilissi bonservisle alamayacagini soylesin ya.
NiiicePasfiyle Enis'e ihracı basıcam sonunda
Mukemmel bir iş. Adama para vereceksen ver ama haketsin işte. 2yi 3ü peşin verip götü devirmesine musade etmeyeceksin. Tum sozlesmeler performansa dayali olmali.
Alsak iş yapar mı hocam?benfica pizzi'nin sözleşmesini feshetmiş. pizzi dubaiye gidecekmiş
qatara falan gececektir burda durmazbenfica pizzi'nin sözleşmesini feshetmiş. pizzi dubaiye gidecekmiş