Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En yakın arkadaşım evleniyor, sözüm var yanından ayrılamıyorum birlikte koşturuyoruz, sağdıçlık koşuşturması düğün yarın, inşallah sonrasında nefes alacağız birde iki ayrı şehir olunca zor oldu :)
Hayirlisi olsun arkadaşın adina bir ömür mutluluklar ama umarim altinlari düğünden sonra ne yapması gerektiğiyle ilgili yatırım tavsiyesi vermiyorsundur malum bu aralar form dipte 😂

Takildigim için de kusura bakma aliniyorsan söylemen yeterli

Eskiden şeref aydın vardı shaqiri duyumu tutmayınca forumu bırakmıştı

Saim altunterim diye bi gazeteci vardı yaptığı baptista haberi gerçekleşmeyince mesleği falan bıraktı

Şimdi duyumcunun utanmazına,gazetecinin yalancısına kaldık
niye ki duyumcu yemini falan mı var hipokrat yemini gibi

Arkadaşlar sadece şunu ifade edeyim herkesin de malumu öncesini sonrasını karıştırmaya gerek yok, KAP niye gelmedi bittiği halde gerçekten bilmiyorum, bilgi sızması itibariyle çok zor bir döneme girdik Erden Timur tek yetkili en başından beri zaten ama basın hiç bu denli patlamamıştı, takım ve yönetim adına çok memnun olunacak bir durum o ayrı.

Kerem Demirbay için 2.5 milyon euro bonservis, 1.5 milyon euro yıllık ücret ve üç yıllık sözleşme şeklinde daha önceden de belirttiğim gibi bir bilgi var.

Transferler gerçekten girdiğim zaman bitmişti, KAP niye gelmedi bilmiyorum...

Bakambu'da zaten Haluk Yürekli ilk ifade etti bende buraya sorduruyorum dedim ve doğrulanmıştı kaynak sadece Sanchez noktasında karışıklık vardı ama hoca tasarrufunu Bakambu'dan yana kullanmış biraz da şöyle ki ikinci forvetin daha farklı özellikleri olan biri olmasını istiyordu maça göre kullanmak için zannediyorum ondan.

Ahmet Denizci > Baron> Samet Nalbant >Levent abi = Melikşah > Özgür Ayten > Şeref Aydın

Sıralamam bu şekilde olurdu master zeni haksiz rekabet olmasın diye dahil etmedim sıralamaya
Ben güzel kolpalardım ama hatırladınmı o güzel günleri

Gece yapıyodum özellikle etkisi sabaha kadar sürsün diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt