Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay’ın hem kendisi hem ailesi Fenerliymiş ve fiziken hiç iyi durumda olmadığı söyleniyor. Youtube’da menajer işi olduğu belli videolar, altında Özel’lin +30 halinden daha yavaş falan yazmışlar. Bugün Orhan Uluca da geçen seneyi iyi geçirmediğini söylemiş. Pek doğru bir transfer gibi durmuyor.

Saçma sapan iş zaten futbolu düşüş döneminde tamam Türk statüsünde ama kötü performansi burada da devam edecek büyük ihtimal yani bir kaç kez denendikten sonra oynatılmaz. Türk statusun de olması da bir anlam ifade etmiyor. Orta sahaya dinamizm getirecek biri değil. Klasik belli yaştan sonra cöken gurbetçi oyuncu . Hamit,Nuri ,mesut v.s gibi.

Sidney govouyu severdim .

Toulalan, Malouda vs... hepsi saglam oyuncular zaten CL'de yari final vs yapmislardi yaniliyor da olabilir hafizam ama zorluyorlardi buyuk takimlari vs. Zevkle izliyordum bu takimi acikcasi bizden sonraki o supriz takim boslugunu dolduran ekiplerden biri olmuslardi. Sonra da Shakthar vs..

Nelsson isi dogru olabilir. Bugün Alman basini Stuttgartin stoperi Anton ile ilgilendigimizi yazdi.
O herif burada çok küfür yer. Nelsson'un yerini asla dolduramaz.

Stuttgartlılar bile sadece sahada savaştığı ve varını yoğunu ortaya koyduğu için seviyor. Gizli lider falan diyorlar.

Toulalan, Malouda vs... hepsi saglam oyuncular zaten CL'de yari final vs yapmislardi yaniliyor da olabilir hafizam ama zorluyorlardi buyuk takimlari vs. Zevkle izliyordum bu takimi acikcasi bizden sonraki o supriz takim boslugunu dolduran ekiplerden biri olmuslardi. Sonra da Shakthar vs..
Fransa Ligi'nde üst üste 7-8 kere şampiyon olmuşlardı. Futbolda ilk takip ettiğim çocukluk yılları Lyon benim için Fransa nin tek büyük takimiydi. 2008 yada 2009 da Marsilya sanırım şampiyon olunca inanamaştim.

Ben de risk alayim. Boey icin masada 14 - 15 milyon teklif var ama 20 milyon istiyoruz. Satilirsa 14 - 15 + bonuslarla veya satilmaz ama israr ederse de 14 - 15 milyona satilir.

İsmail Salih Özcan'dan çok daha iyiymiş. Boey kimmiş ne yapmismis osai'den ne fazlası varmış. Bu salaklar neyin kafasını yaşıyor ne kullanıyor çok merak ediyorum.

nelson mayıs 2024te ayrılacak,bu da benden olsun.en azından benimki net.
jk-dumbledore.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt