Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun ve ptesi 2 test daha vardi beklemekten baska yapacak bir sey yok

Yav böyle bir hastalık için Arjantin’de mi durursun? Gidersin en kötü abdye doğru dürüst hastanede bütün testleri yaparsın. Ya hastalık öyle abartıldığı gibi bir şey değil ya da para teklif falan başka bir şey bekliyorlar
Hasta geçmişi diye bir şey duydun mu önceden?
Teşhis için çok değerli bir durum.

Ayrıca büyük hastalık geçirenler bilir, böyle durumlarda sevdiklerinin yanında olmak çok büyük moral kaynağıdır. Özellikle haberin ilk alındığı dönemlerde. Bizzat kendi oğlumda yaşadığım için biliyorum, eşimin ailesinden aldığı psikolojik destek onu çok rahatlatmıştı.

Hâsılı kelam, artık Wanda'nın hastalığıyla ilgili evham yapanların konudan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Her beğeni bir oy.

Bana mantıklı gelmiyor, teşhis tedavi falan arjantinde yapılması size geliyorsa bilemem. Bu adam dünyanın en zenginlerinden, dünyanın en iyi kliniklerine randevu alması 1 saat sürmez

Ayrıca büyük hastalık geçirenler bilir, böyle durumlarda sevdiklerinin yanında olmak çok büyük moral kaynağıdır. Özellikle haberin ilk alındığı dönemlerde. Bizzat kendi oğlumda yaşadığım için biliyorum, eşimin ailesinden aldığı psikolojik destek onu çok rahatlatmıştı.

Hâsılı kelam, artık Wanda'nın hastalığıyla ilgili evham yapanların konudan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Her beğeni bir oy.
Böyle şüphesi bile olan durumlara hiç girmemiş insanların ahkam kesmeleri sinir bozucu

Icardi gelsinde isterse eylülde gelsin.Bu adam sarhoş halde febeye gol attı.Son 7 8 haftada ligin en zor dönemecinde her maç gol attı belkide daha önemlisi koca bir nesli Galatasaraylı yapan bir mega stardan bahsediyoruz.Icardi gelir ve lnsallah hagi gibi faydalı olur efsanemiz olur.Yok süreci kötü yöneltildi başkası gelsin falan geçin bunları.

Icardi gelsinde isterse eylülde gelsin.Bu adam sarhoş halde febeye gol attı.Son 7 8 haftada ligin en zor dönemecinde her maç gol attı belkide daha önemlisi koca bir nesli Galatasaraylı yapan bir mega stardan bahsediyoruz.Icardi gelir ve lnsallah hagi gibi faydalı olur efsanemiz olur.Yok süreci kötü yöneltildi başkası gelsin falan geçin bunları.
Bir senedir işler iyi gittiği için kelle alamayan taraftarın eski anıları depreşti patlayacak yer arıyoruz. İlk yanlış yapanı 84 parçaya böleceğiz :D

Ne alakası var saçma sapan konuşma ya. Ben teşhis konmasın mı dedim neyse zaten 1-2 haftaya belli olur her şey.
saçma sapan konuşan sensin. Teşhis ve tedavi farklı süreçlerdir.
Teşhis i senin geçmişini bilenin yapması daha iyidir, sen tutturmuşsun abd ye gitsinler diye.

Kardeş bu insanlar Arjantin'in köylüsü değil ki doktor 2 dakikada yanlış teşhis koysun. Koca ülkede gerçekten sağlık sisteminin milyon dolarlık insanları tedavi edemeyecek kadar kötü olduğunu mu düşünüyorsunuz? Basit bir Google aramasıyla Arjantin'in Güney Amerika'daki en iyi sağlık sistemine sahip ülkesi olduğunu öğrenebilirsiniz mesela.

kartellerin fink attigi bir kitadan bahsediyorsun aga

güney amerika nedir yav

elini vicdanina koy lütfen

milyoner olsan ve allah korusun senin böyle bir sikintin olsa cidden ordaki doktorlarin diyeceklerini bekler miydin ya da bunun direkt uzmanina mi giderdin?

ben acikcasi amerikaya falan giderdim hic böyle haber ve sonuc beklemezdim

kartellerin fink attigi bir kitadan bahsediyorsun aga

güney amerika nedir yav

elini vicdanina koy lütfen

milyoner olsan ve allah korusun senin böyle bir sikintin olsa cidden ordaki doktorlarin diyeceklerini bekler miydin ya da bunun direkt uzmanina mi giderdin?

ben acikcasi amerikaya falan giderdim hic böyle haber ve sonuc beklemezdim
Let's agree to disagree.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt