Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.584
- 5.238
Ucagin
Mert musleradan daha iyi durumda bence

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucagin
Mert musleradan daha iyi durumda bence

Merti bilmemde muslerada refleksler zayıfladı. İnşallah bu sene eski muslerayi gösterir. Yoksa Avrupa'da sorun yasarizayağı daha iyi sadece
kalecilik konusunda hala muslera en iyisi
İt fbnin kadro bi tık daha ii bakalım kimya turmaz inş
Babelle donku ayni kefeye koymayalim lutfenAdam gelmeden tilt etti taraftarı. Tipinde de babel donkvari bir gamsızlık seziyorum umarım Gomis etkisi verir ancak pek sanmıyorum.
Rashica yı sola koy zaniolo yu sağa koy forvet arkası Kerem yap. Hepsinden iyi olur o yerlerde. Bir gedson Sergio kalır bu sıralamada.ne tıkı ya baya baya hala gerimizdeler hatta ilk 11 de bjk daha iyi
muslera>mert>altay
boey>ferdi>rosier
nelson>becao>amartey
abdul>saiss>szalai
angelino>masuaku>osterwolde
torreira>>>>>amir>ismail
gedson>olivera>crespo
rashica>ghezzal>kent
zaniolo>skimanski>salih
tadic>kerem>cenk
icardi>abou>dzeko
Geçen yıl dan önceki sene nasıl bir sorun yaşadık ihtiyar. uefada 1.ci çıkarken.Merti bilmemde muslerada refleksler zayıfladı. İnşallah bu sene eski muslerayi gösterir. Yoksa Avrupa'da sorun yasariz
Evet. pva deseymiş daha doğru olurmuş.Babelle donku ayni kefeye koymayalim lutfen
Donk selcuk inandan daha buyuk gs efsanesidir
Sen yanlış muslerayi izlemissin 2 senedir.ben gördüğümü bilirim.Geçen yıl dan önceki sene nasıl bir sorun yaşadık ihtiyar. uefada 1.ci çıkarken.
AtilirGünay çok kötü kaleci mi sizce
arada atılır mı ligde 11'e