Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabitzer'e ihtimal vermiyorum maalesef.

Dortmund ilgileniyormus. Leipzig de eski topcusunu geri almaya kalkisirsa sasirmam acikcasi.

Szalai çöpune bu paralar. Akıl alır gibi değil.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her rakip transfer yaptığında biz de yapalım diye dertlenecek isek onlardan farkımız kalmaz.

Transfer için en kritik mevzu Icardi idi. Son açıklamalardan sonra halledildiği görülüyor. Sağlıkla ilgili sıkıntı olmasa adam ilk defa Temmuz ayında kampa katılacaktı. Süreç biraz uzadığı için heyecan düşmüş olsa da bu kadar kısa süre içerisinde bu transferi tamamlamak muhteşem bir başarı.

Geçen sene en eksik bölgemiz neresi diye sorulsa herkes sol bek derdi. İlk hamle olarak oraya da tartışmasız bir isim alındı. Umarım çok başarılı olur.

Halil, çoğumuzun söylediği gibi yetenekli ama tembel bir oyuncu. Bazen nasıl bu hareketi yaptı derken bazen de bunu nasıl kaçırdı diyoruz ama belirtilen maliyetlere çok rahat girilebilecek bir riskti ve Türk olması ise ayrı bir avantaj.

Bakambu ise her zaman çok beğendiğim, kısa sürede Bursaspordan Avrupa elit takımlarından birine gidebilen bir oyuncu. Alt kategoride olsa bize benzer bir ligde 18 gol atarak gol kralı olmuş. Kısaca belirli pazarı/piyasası olan biri ki nitekim hızlı transfer yapmasına rağmen ülkeyi beğenmemesi nedeniyle bize büyük bir fırsat çıkmış.

Sonuç olarak Icardı, Bakambu ve Halil. Çok güzel ve çeşitli özelliklere sahip bir forvet rotasyonu sunuyor. Geçen sene Gomis-Icardi'nin beraber oynadığı süreler hiç iyi geçmemişti ama hem Bakambu hem Halil bu konuda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

İşin özü acele edip maliyetli ve yanlış kararlar vermektense beklemenin daha mantıklı olduğu bir durumdayız. Tabi daha iyi oyuncular da gelsin ama hala nasıl gelmez denecek bir tablo olmadığı aşikar.

paredesi bunca zaman bekleyenler hiç bi girişim yapmaz tabi fred için falan.samiyen haber bi de bunu maharetmiş gibi paylasıyo.etkileşim alsan ne olur bundan.nerde senin duyumların yalancı?adamı biz dinledik.fredin adını dahi anmadı

stratejik takılıyorum diyo,sabitzer bana göre de zor.fred gelebilir ama

fabrizo yazmıs zaten fredi rahatım

Mennan a dönmüş lan bu
F1fW3zfaQAAu4VM

İcardi gelsin tüm atmosfer değişir rakiplerin şampiyonluk hayal oranları bile düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt