- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
Ağlamayalımsenin nöbetinde inşallah. bu gudubet @Emre Altun uçaktaki adamı bile getiremedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağlamayalımsenin nöbetinde inşallah. bu gudubet @Emre Altun uçaktaki adamı bile getiremedi
Basladi gene bilgili mehmetBiz zaniolo kalmasın takımı bozuyo diyoruz bunlar morutan diyo
İlk uğultuda kıpkırmızı olup psikolojisi bozulacak yıkık heriflerin bizde işi yok
faydasız bir nöbet olduğu konusunda anlaşalım.Ağlamayalım
Ofansif olarak iyi tabiFarklı marklı zaha her türlü iyi
Zaniolo 'yu yedekte oturtamayiz, değişmeli şekilde o bölgeyi geçmemiz lazım.Makas o kadar açık ki Şampiyonlar Ligi için kimi getirsek fark etmez,en fazla çeyrek final,o da kura şansı olursa! UEFA ya da Konferans Ligi için Rasicsa da yeter sanki!Çok fazla katılamayacağım.Mertens'ten bu sene çok fazla birşey beklememek lazım.8 torreira ile birlikte ortasahayı toplarken 10 numara önlerinde birçok maç kilidi açan oyuncu olacaktır.Türkiye Ligi için haklısın ama bence birçok zorlu Avrua maçında iyi bir 10 numaraya kesinlikle ihtiyacımız olacaktır.İlerleyen zamanlarda bana hak vereceksin.eleme grupları için değil söylediklerim.ileriki aşamalarda.Aklıma biranda karlı bir sahada Sneijder'in Juventus'a attığı gol geldi nedensehatırlarsınız.
maçta kalecinin ustune daha iyi vurabilmek icin. antrenmanın amacı o degil mi zaten?Mertens antrenmanda bile şutu kalecinin üstüne vurmuş.
Sizin tek ortak olduğunuz nokta Sergen Zeren dusmanligiBasladi gene bilgili mehmet
Katılmıyorum 9 bin olduğunda alıntılanacağımfaydasız bir nöbet olduğu konusunda anlaşalım.
Günay transferi gelir anca senin döneme.Katılmıyorum 9 bin olduğunda alıntılanacağım