Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.193
- 12.952
- 2.658
Nwakame
Uiii ula ula ula keitaya noldi?
Motzdan sonra bi sempatizan daha mi cikti.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nwakame

kalite açısından bahsediyorum transfer tutturma değil mevzuGelmeyen asamoah twiti dışında nesi var gerçekten ilginç yani olmuş bitmiş transferleri toplama hesap gibi paylaştığını hatırlıyorum (belki başka biriyle karıştırıyorum)
ne demiş fernandes bizimle ilgili?
Versatile topçu olması bizim lehimize. Hem 10'a, hem 8'e, hem de bir kanat oyuncusuna yüksek bonservis/maaş vermek yerine sadece Sabitzer'i alıp hem 8'e, hem 10'a, hem de kanatlara alternatif yaratabilirsin. Üstüne Fred transferi de bütçeyi zorlamamış olur.Olabilir ama oynadigi en iyi mevkide oynamali. Sahte 9 oynasin diye alinmaz heralde
Zor transfer bu arada. Turkiyeyi kucumseyen tipi var biraz
İçimizde ukte kalan buyuk yetenekti, hoca olmayı hala başaramamış olan 4 aylık Bülent Korkmaz'ın yediği yıldızbir lincoln lazım bize
yok arkadaş, icardi gelene kadar ben iyi değilim.Bende boufal için mail atmıştımnwakaeme için yalvardım emre utkucan denen herife!!!
mail attım adama 100 kere filan
o zamanları paramızda yoktu topçu alacak
beleşe gelecekti
o gün bügündür en azılı emre utkucan düşmanıyım
Nwakame
son cumleden lisansı çıkmış olmalı diye anlıyorum?
nwakaeme için yalvardım emre utkucan denen herife!!!
mail attım adama 100 kere filan
o zamanları paramızda yoktu topçu alacak
beleşe gelecekti
o gün bügündür en azılı emre utkucan düşmanıyım
Nwakame
ne demiş fernandes bizimle ilgili?
Ewt tff lisansı da lazım. Bence evraklar yetişir ama ilk maçta oynamaz rövanşta oynar.son cumleden lisansı çıkmış olmalı diye anlıyorum?
duymadım bu açıklamasınıZor zamanımda fatih terim ve gs bana kucak açtı asla unutamam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yürüyüş yapayım diye çıktım kokoreç yedim aayok arkadaş, icardi gelene kadar ben iyi değilim.