Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.428
- 12.049
- 2.573
Boeyide etkiler olmayışıBenim bu transfer dönemi icin olmazsa olmaz transferim Rashica idi.
Hala kadromuza dahil edilmis olmamasinin beni derinden üzdügünü ifade etmek zorundayim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boeyide etkiler olmayışıBenim bu transfer dönemi icin olmazsa olmaz transferim Rashica idi.
Hala kadromuza dahil edilmis olmamasinin beni derinden üzdügünü ifade etmek zorundayim.
Çok iyi olur bunlar olsa8 numaraya Djibril Sow, 10 numaraya Kamada alalım Frankfurt power yapalım zaten gözü kapalı birbirine uyum sağlayan oyuncular biri boşta birinin de son yılı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boeyide etkiler olmayışı
Birbirlerini tanıyorlar illa yıldız alacaksan Kamada gibi bir oyuncuyu alalım geri dönüşü olur, illa 8 numaraya para vereceksek Sowu alalım bunların hep geri dönüşü olur. 10 milyondan açar pazarlığı Frankfurt 7-8 gibi bağlarsınÇok iyi olur bunlar olsa
Sözüm vardı 5 tişört aldım bende
35 lik Alexis gibi birini alırsak da maliyeti yüksek ve geri hiç dönüşü olmayacak ayrıca Kamada kariyer odaklı birisi bizden 3-3.5 alsa bile 2.5 a üst seviye birine gitmeyi kabul ederbeleşe aldığın adama çok maaş vereceğin için dönüşü falan olmaz
Ucuza alırsak evet, 10a falan alırsak üzerinde büyük baskı olur herkes söverRashica yine bu transfer curcunası içinde sessiz sedasız gelip kılçıksız kaliteli performansı göstereceğini hepimiz öngörüyoruzdur.
kurekkafası.netmetinmilli.com
Ben bizimkilerin üstünden ciddi kar edemeyecekleri hiçbir oyuncuya çift haneli bonservis ödeyeceğini düşünmüyorum.Ucuza alırsak evet, 10a falan alırsak üzerinde büyük baskı olur herkes söver
Geri dönüşü olsa boştayken alan olurdu. Yüksek maaş istiyordur. O yüzden de satışı zor olur.Birbirlerini tanıyorlar illa yıldız alacaksan Kamada gibi bir oyuncuyu alalım geri dönüşü olur, illa 8 numaraya para vereceksek Sowu alalım bunların hep geri dönüşü olur. 10 milyondan açar pazarlığı Frankfurt 7-8 gibi bağlarsın
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Su uyur düşman uyumaz dayi10.000 mesaj dolmadan niye konu açıyorsunuz ulan? Tekrarı halinde mod kadrosu komple degişecektir.
DERİN GSC ADMİR VEKİLİ
abi görüyorsun dimi o kadar duyum açıklama olmasına rağmen nasıl yavaş ilerliyor nöbet