Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cl play off maçları tamamlanana kadar Icardi, Rashica, Günay ve Kerem dışında transfer beklemiyorum.
Cl ye kalırsak son günlerde önemli bir 8-10 no peşinden koşarız.
Fakat cl olmazsa mali açıdan sıkıntı yaşamamak için Nelsson - Zaniolo dan en az biri mutlaka satılır.

Sağ kanada zanioloyu yazanlar Raşid gelirse epey üzülecek bence zaniolo 2 maç savunmaya yardıma gelmeyince Raşid formayı kapacaktir
Bizde savunma sorununun zaniolodan kaynaklı olduğunu düşünecegiz..rashicanin bu sorunu çözecegini düsunerek ne kadar iş bilmez olduğumuzu kanitlayacagiz.daha sonra rashica istenilen performansı gosteremeyince ne yetersizliği kalacak ne oyunculuğu.bunuda ilk yapacak adamlar rashicayi abartanlar olacaktir

Bi yasaklı kaynak topcu ismi vermiş ama söyleyemem

-------------------------Muslera---------------------
Boey--------Nelson--------------Abdül------Kazım

Rashica---------Torreira--------Kerem D-----Angel

----------------Zaniolo-------İcardi-----------------

Kerem formdan düşerse böyle bir diziliş de deneyebiliriz.Angelino da Rashica da 4-4-2 kanatları olmaya müsait oyuncular.

Hjulmandı da övmezsin be ne gerizekalı bir topluluk bu, bir de demiyorlar mı italyanın en komple ortasahasını alıyoruz dye. Bir kere izlememiş adamlar yorum atıyor

Defansif zaaf yaşaması mümkün olmayan dengeli bir takım. Statü yüzünden Muslera'yı yemiş oldum.

Ekli dosyayı görüntüle 211526
En mantıkli kadro..Bakmayın defansif gorundügune FRED ve sabitzer oyun zekalariyla bizim ligde çok ciddi skor katkısı yaparlar.

Bu kaleci olayını her zamanki gibi çok abartiyoruz.bizim ligde yerli kaleci oynatmamiz gerekiyor.musleranin şu güncel durumuyla güvencin arasinda pek fark olduğunu düşünmüyorum.ikisi ıcinde kötu demiyorum farklı anlaşılmasın.doğru kadro kurulsun gunaylaa şampiyon oluruz.bizim ücüncü yerlimiz kesinlikle kaleci olması.

TMe göre Angelino 113 maç sol orta saha oynamış. Angelino - Torreira - yeni #8 bi görmek isteriz. Boylece yabancı sınırına da takilmayiz (Abdul, Kazimcan + Kerem).

Bize çalım diye milyonlar döktükleri pedroyu hjulmand çöpünün transferinde kullanıyorlar harbi çok başka bi olay bu camia

-------------------------Muslera---------------------
Boey--------Nelson--------------Abdül------Kazım

Rashica---------Torreira--------Kerem D-----Angel

----------------Zaniolo-------İcardi-----------------

Kerem formdan düşerse böyle bir diziliş de deneyebiliriz.Angelino da Rashica da 4-4-2 kanatları olmaya müsait oyuncular.
Bu sistemde hem Kerem Akturkoglundan yararlanmamis oluruz hem angelino yu asıl mevkisinden uzaklastirmiz oluruz.

Bizde savunma sorununun zaniolodan kaynaklı olduğunu düşünecegiz..rashicanin bu sorunu çözecegini düsunerek ne kadar iş bilmez olduğumuzu kanitlayacagiz.daha sonra rashica istenilen performansı gosteremeyince ne yetersizliği kalacak ne oyunculuğu.bunuda ilk yapacak adamlar rashicayi abartanlar olacaktir
Ne anlatiyon sen yaw adami koca sezon izledik begeniyoruz sanki hic bilmedigimiz biri de ilk biz elestirecekmisiz falan kendinizi alim sanmayin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt