Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.486
- 5.631
- 1.958
Haluk ve Gökhan yönetime yakın ya, acaba transfer bitmedi de yönetim mi haberi girmeyin diye engelledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet, MartensBeyler Mata 'nın boşluğu dolduruldu mu ?
Pozisyonu tehlikeli
Kamadazaha mı kamada mı ıstersınız
Bende aynısını düşünüyorum 1-2 saat daha bekleyin bitirelim sonra açıklayın demiş olabilirler.Haluk ve Gökhan yönetime yakın ya, acaba transfer bitmedi de yönetim mi haberi girmeyin diye engelledi
hahaha, hikaye değişikliğine gitmiş

Bence mutlaka kadroda olmalı. Hazır olmayan santrafora sahip olmak santraforsuz olmaktan iyidirBakambu, Galatasaray'ın akşam antrenmanında yer alacak, Okan hoca durumuna bakacak ve hazır bulunursa eleme maçında kadroda olacak.
Süleyman Rodop
Bugün bir yerde Payet ile dolduracağımızı okudumda esas konu şu Mata' nın boşluğu diye bir şey yok ki, geçen sene biz verim alamadık Mata 'danMertens ile dolduruldu , geçen seneki Mertesin yerine adam bakıyoruz
yetişmezBence mutlaka kadroda olmalı. Hazır olmayan santrafora sahip olmak santraforsuz olmaktan iyidir
şu şekil kadro mühendisi olacaksınMertens ile dolduruldu , geçen seneki Mertesin yerine adam bakıyoruz