- 21 Ocak 2010
- 72.666
- 51.103
- 5.003
zaha olayı imkansız boş gündem hem biz o paraları vermeyiz hemde mali moç böyle bi rezillik yaşamamak için bizim verdiğimizin 3 katını verir geçiniz.
Evet
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha olayı imkansız boş gündem hem biz o paraları vermeyiz hemde mali moç böyle bi rezillik yaşamamak için bizim verdiğimizin 3 katını verir geçiniz.
şu space linkini biri salabilir mi acil
Zaha'yı çift forvet gibi kullanıcaz bence.Kerem 10 olur mu acaba
Zaha sol kerem serbest zanolo sağ ( kerem icardi arası uyum malum icardinin arkasında oynar bence zaniolada sağda oynar ( sağda kerem 4 5 kere denendi ve malesef iyi değildi)hücum hattı nasıl olacak
Torreiranın yanına bi canavar daha bulup ön tarafı full saldırıya yollamak lazımçok hücumcu oluyor böyle ya
zaniolo torreira transfer kerem
zaha icardi
Git Trabzon'a kafa yor lanhücum hattı nasıl olacak
Ondan çok daha iyi oyuncuZaha en az wakayemenin tsye verdigi kadar katki verir
Zaha forvet olarak oynar demiştim sağ kanat için bence halen Rashica düşünülüyor zaman gösterecek pazarlıkta elimizi de güçlendirir.@Umut Işık gel unuttum.13 temmuzda da yazdık ama sen daha iyisi gelmez diyodun.rashica da aslen sol kanat bu arada.biz onu sağda oynattik
Ekli dosyayı görüntüle 211651
Gelmez o daha,rashica da sol kanat normalde.zaha her yerde oynarZaha forvet olarak oynar demiştim sağ kanat için bence halen Rashica düşünülüyor zaman gösterecek pazarlıkta elimizi de güçlendirir.