- 3 Temmuz 2012
- 138.710
- 87.361
- 5.338
üstad zaha nerden cıktı yeni uyandık ortalık 56uçak hareket ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad zaha nerden cıktı yeni uyandık ortalık 56uçak hareket ediyor
Muslera yanlış diğeri olabilirMuslera 5 milyon euro bonservisle Al Nassr'a Mertens ise 10 milyon euro bonservisle Al Hilal'e gitse tepkiniz ne olurdu![]()
Büyük bir operasyon düzenledi. Geçen nöbette yangını başlattı ancak yetişti. Üstad @Hayri Cund saygı mesajıdır@Hayri Cund renktaşım söyleye söyleye getirdi Zaha’yı. Transferde emeği geçenlerin başında geliyor. Kendisini tebrik ederim.
üstad zaha nerden cıktı yeni uyandık ortalık 56
Elbette bağlantısı yok ben finansal açıdan ayrılan bütçeyi söylemeye çalışıyorum. İnşallah sizin dediğiniz gibidir.Zaha afrika kupasına falan gidecek. 7-8 Maç kaçırabilir. Maraton uzun sponsor desteği varmış,ayrıca zaha-icardi bağlantılı transfer olamaz
Sezon başından beri deli gibi istiyordum ama ihtimal vermiyordum şok oldum bianda bendeŞoktayım hala inanamıyorum.Hiç ihtimal vermiyordum.
Üstte düzelttim 8+3 bu sene o kadar konuşuldu ki kulübe de +3 yabancı sanıyordum benim hatam oldu tam tersi +3 yerli zorunluluğu o yüzden tekrardan düzelteyim ki doğrusu akılda kalsın.Yanlış