- 22 Ağustos 2010
- 32.954
- 37.780
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsterseler yabancı futbolcuyu komple yasaklasınlar alt yapıdan kırmızı anka kuşu çıkartır yine şampiyon oluruz.yabanci sinirinda degisme olma olasiligi yüksek gibi
Abi seni Twitterde gördüm cosuyordun en son Ben cok mutluyum SenKeyifler yerinde mi ?![]()
1 gram uzulmemzaniolo giderse üzülürüz ama zahamiz var artik
o sezon terim sıvamıştıBu sene, Nzonzi, Seri, Lemina falan aldigimiz sezon aklima geldi. Kagit üzeri guzel kadro, umarim performans olarak da Öyle olur
35 i getiren götürebilir zatenzaniolo giderse üzülürüz ama zahamiz var artik

Abi seni Twitterde gördüm cosuyordun en son Ben cok mutluyum Sen
Ya kusura bakmyın fakat bu çabalamanız çok komik görünüyor dışardan. Zaha deniyor canlı yayında Zaha konusunda oyuna gelmeyin diyorsunuz. Kap gelince editleyip maliyet konusunda diyorsunuz. Kusura bakmayın benim kaynağımdan böyle bir bilgi gelmedi deseniz bir erdem göstermiş olurdunuz. (Ben genelde duyumculara çok yüklenildiğini düşünen bir taraftarım bu arada.)Kulüp Zaha bildiriyor, Zaha konusunda oyuna gelmeyin maliyet noktasında diyorum adam bana kıvırma bilmem ne çekiyor kardeşim kulübün bildirim saati ile benim postun saatine bak bu kadar mı cahilsin...
Transfermarkt ta asıl mevkisi sağ kanat yazıyor. Raşit'in yerine mi aldık sanki.Zaha sağda oynar