Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.813
- 2.022
- 1.723
Sneijder ve Drogba'nın transferi ile bu gece unutulmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ 10 bini geçince kapatmazsak noluyor admirim
yettim gari
Vay canınaTransfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak ! Of offfwww.gscimbom.com.tr
2010 transfer nobeti
9600 pages
GS katıl'a özel diye belirtti resmi hesap.Yav katıl sorun değil sanki 30 tl den kaçıyoruz gibi hava yaratmayın her bokuna üyeyim GS dergiye bile aboneyim GSTV nin dünyadan bihaber gibi takılması bi bana mı anormal geliyor ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre'nin nöbet
Önümüzde duran bi yabancı sınırı belası. Önümüzü böyle itliklerle kesiyorlar iştesağlam bir 8 numara ile Türk futbol tarihinin en iyi kadrosu tamamlanmış olacak
Nelsony kovsak gitmez daha sözleşme yenilemesi isterse şaşırmam gideceği çoğu takımla ya eşdeğeriz yada iyi durumdayız Şuannelson transferlerden sonra ambale olmus
Kolay degil o isler ne kadrolar ne asamalarda eleniyorBu kadro konferans ligini farkla alir, AL'yi zorlansa da alir
Emre'nin nöbet
Büyük Cimbomlu. Umut Nayir'i fb ye beleş verdi ses etmesinler diye. Bize Zaha için %100 yardımcı olmuştur.Murat Özkaya'ya da bir teşekkür etmek istiyorum.
![]()
İyi bir orta saha ile yarı final zorlucak bi kadro inter final yaptıysa bu kadroda yapabilir doğal olarak benceçok hayvani bir kadro kuruluyor normal şartlarda şl gruplarından rahatlıkla çıkması gereken bir kadro