- 12 Haziran 2015
- 36.252
- 31.937
- 2.693
İkonik.Erden Timuru görsem aglarim herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkonik.Erden Timuru görsem aglarim herhalde
Muhammed Ali ninngençliğine benziyor sanki...
önerebilecegin isimler var miOrta sahaya 30 yaş ve üstü kimse alınmasın bu saatten sonra, hatta max 25-26 yaş olsa süper olur
Abi Saul 8 numaraya cuk diye oturmaz mı profil olarak? Son durumunu bilmiyorum ama mecali kaldıysa tam aranılan adam bence. Özellikle de Zaha'nın 10 numara oynadığı bir senaryoda Saul'un pasörlüğü bayağı öne çıkacaktır.Normalde 8 ve 10 planı net vardı ama Zaha 10 numarayı taca çıkardı bence. Bu olacaksa Zaniolo kesin yolcu demektir.
8 fotolu saçma sapan bi kolaj olsaydı olabilirdidaha cok yigite benziyor![]()
o halde raul da olabilirBence saul ile ilgileniyoruz Twitter da ki ahrazlar isim benzerligi nedeniyle de Paul zannetti
De Paul falan uçmayalım.
Eskiden çok iyidi ama son yıllarda hiç izlemedim.Abi Saul 8 numaraya cuk diye oturmaz mı profil olarak? Son durumunu bilmiyorum ama mecali kaldıysa tam aranılan adam bence. Özellikle de Zaha'nın 10 numara oynadığı bir senaryoda Saul'un pasörlüğü bayağı öne çıkacaktır.
Alındı diye biliyorum. Fiziksel olarak yeterli görünmemiş. Malumun ilanı işte.Kampa alındı mı bu herif de