Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi geldikten sonra takim degeri 215 m € oluyor, gelecek orta saha ile 230m € olur. Heralde ilk defa 200 m € gecmis oluyoruz. Bi kac sene önce ajax 200m € deger ile cl de yari finale kadar cikmisti. Neden olmasin. Grublari gecip ceyrek finale cikmak yine büyük basari olur.

Katiliyorum. Niye olmasin yaf ?

Bakin populistlik yapmiyorum. Galatasarayliligimi da bir kenara birakip dusununce yine bu ihtimal dogabiliyor. Gecmiste o kapiyi zorladik mi birkac kez ? Evet. Faruk renkdas'da rakam olarak (takim degeri) yazmis. Kaldi ki, hakem hatalarina kurban gittigimizi de hatirlatalim. Belki yine elenirdik ancak daha farkli bir senaryo da olabilirdi. 1-2 net takviye ile, oldukca gercekci bir olasilik. Zaha geldi diye de demiyorum sadece. Sampiyon olmus bir takim, iyi yapilmis takviyeler ve vizyon ortaya koymus bir teknik-idari yonetim. Birkac sene sonra da olsa, oldukca gercekci bir hedef.

Ben halen nedense Rashica + 8 numara alıp transferi kapatırız eğer ki Oliveira/Mertens biri giderse +1 oyuncu daha çekeriz diye düşünüyorum.

valla bence Salih Özcan'ı alacağız transferlerden biri o olacak, ona ek olarak yabancı üst düzey 8/10 alınır

gravenberch haberi dogruysa cok iyi olur... herif muthis bir playmaker. tam aradigimiz adam. ins olur yav

Erden başkan fenerin zenci sevdiğini unutmuştu geçen sene, bu sene hakkını verecek galiba, köküne kadar Erden başkannn acımaaaa 😎😂 bu arada 430 dayım, daha kaç posta atacaz bu gece yahu 😂 kuş muş kalmadı ortalıkta

ryan gvanberg adını unutmam artık.3 ayrı cevap geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt