GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv Sayfa 470

Emre Altun ·

Cevap
14,7K
Okunma
874,2K
Sayfa
470/734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi geldikten sonra takim degeri 215 m € oluyor, gelecek orta saha ile 230m € olur. Heralde ilk defa 200 m € gecmis oluyoruz. Bi kac sene önce ajax 200m € deger ile cl de yari finale kadar cikmisti. Neden olmasin. Grublari gecip ceyrek finale cikmak yine büyük basari olur.

Katiliyorum. Niye olmasin yaf ?

Bakin populistlik yapmiyorum. Galatasarayliligimi da bir kenara birakip dusununce yine bu ihtimal dogabiliyor. Gecmiste o kapiyi zorladik mi birkac kez ? Evet. Faruk renkdas'da rakam olarak (takim degeri) yazmis. Kaldi ki, hakem hatalarina kurban gittigimizi de hatirlatalim. Belki yine elenirdik ancak daha farkli bir senaryo da olabilirdi. 1-2 net takviye ile, oldukca gercekci bir olasilik. Zaha geldi diye de demiyorum sadece. Sampiyon olmus bir takim, iyi yapilmis takviyeler ve vizyon ortaya koymus bir teknik-idari yonetim. Birkac sene sonra da olsa, oldukca gercekci bir hedef.

Erden başkan fenerin zenci sevdiğini unutmuştu geçen sene, bu sene hakkını verecek galiba, köküne kadar Erden başkannn acımaaaa 😎😂 bu arada 430 dayım, daha kaç posta atacaz bu gece yahu 😂 kuş muş kalmadı ortalıkta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt