Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Küfürlü görsel paylaşmayalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
gecen sezon erden baskan pasta koydu önümüze anlasilan koklatti tek, simdide tadimliyoruz, seneye ne olur düsünemiyorum bile, bu adamdan korkulur, napoleon gibi herif 😂

cute-cat.gif
what-happened.gif
Aras, var mı bildiğin bir yer

Dünkü ali cabbar paylasimimiz 240k begeni almis. Kulup rekoru sanirim

Orsicin capraz baglarda yırtık varmış

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet herşey çok güzel moraller tavan lakin şimdi aklı selim olup, ilk 11'in nasıl şekilleneceğini konuşmak lazım. Orta sahaya muhakkak 2 kuvvetli isim gelmeli, ancak bir yandan da 3 yerli zorunluluğu buradaki en büyük en handikap. Bu tür durumlarda rotasyonu idare ettirmek çok çok zordur, umarım hoca bir yolunu bulabilir.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence banko 8 ya da 10 a 21 yaş altı alınacak yusufu paket yapıcaz

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet herşey çok güzel moraller tavan lakin şimdi aklı selim olup, ilk 11'in nasıl şekilleneceğini konuşmak lazım. Orta sahaya muhakkak 2 kuvvetli isim gelmeli, ancak bir yandan da 3 yerli zorunluluğu buradaki en büyük en handikap. Bu tür durumlarda rotasyonu idare ettirmek çok çok zordur, umarım hoca bir yolunu bulabilir.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yapilacak su an 3 kurali sebebiyle bu olur.

muslera
boey kaan abdül angelino
zaniolo torreira oliveira kerem
icardi zaha

Muslera zamanında vatandaşlık başvurusu yapsaymış şimdiye TR vatandaşı olmuştu, o durumda da şu yeni ek mavi kart vs kontenjanında oynatabilirdik sanki ya. Yabancı sınırı kalkmasına rağmen bazen düşünüyordum biz her ihtimale karşı vatandaş yapsak keşke bu adamı, bakarsın bir şekilde lazım olur ileride, yapmazsak belki pişman oluruz diye... Korktuğum başıma geldi galiba...

Kaleyi yerli yapmaktan baska care yok 2 aydir ayni seyi yaziyorum

Diğer cözüm yolu berkan veya demirbay, bu da pasif kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt