Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dean Saunders adamdır..

rB8CLFxS5iOAW2zzAAEHjEeGo_A459.webp

Böyle güzel bir transfer döneminin kapanışında Uğurcanı olası görüyorum. Veya görmek istiyorum. Makul teklifte bizi reddedemezler gibi geliyor. Oyuncuda istekli. Hadi aslan sende gel..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Önümüzdeki bir hafta kimse gelmez galiba ama Zaha transferinin gazıyla bıçaklar bilendi herkes uçuk kaçık isimler sıkar kesin
İcardi gelecek ya bu hafta. Zaten artık 10 no alınmaz Zaniolo falan gitmediği sürece. Bundan sonra Rashica ve 6-8 no belki bir de Salih Özcan veya Suat Serdar tarzı defansif anlamda ön planda Türk orta saha olur. Kerem Demirbay falanda uymaz artık bize. Midtsjö, Yusuf, Cica, Morutan, Yunus, Taylan, Emre belki Dubois gibi oyuncuların satış veya kiralanmaları haberlerini görürüz artık.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 numara gelmesi hoşuma gitmez benim şahsen Dybala olmadıkça çünkü o gelirse pek umurumda olmaz nasıl kadro kuracağımız ama büyük ihtimalle İcardi'nin arkasına Zaha geçer kanatlar Kerem-Zaniolo olur yada hoca Zaniolo'yu orada kullanabilir.Her ne şekilde olursa olsun anadolu takımlarının karşılık vermesinin mümkün olmayacağı bir hucüm hattı oldu , bu sebeple hiçbir anadolu kulübü bize karşı ileriye bek çıkarmayacaktır.Ben bu hucüm hattının yerleşik defansı da elek edeceğini düşünüyorum.Hem çok ciddi şut tehdidimiz olacak , hem dar alanda etkili oyuncularımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt