Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.297
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ansızın açıklanacak bir uğurcan çakır transferi keyif verir.
Melikşah değiliz ama ara ara atma ve tutturmalarımız mümkün.Haluk'ların bahsettiği isim Napoli'deki Polonyalı şahıs olabilir mi? Programı izlemedim ama 10-8 arası birinden bahsetmiş.
Torreira-Guendouzi
Ekli dosyayı görüntüle 211905
Neden oynamasın günay ligde gayet yeterli benceGünay alınırsa oynamayacak. Ama Uğurcan ilk 11 olabilir ligde yedekte Batuhan ve ya günay ne farkı var.
Roma o dönem nasıl oynuyordu, etrafında kimler vardı ona da bakmak lazım. Ben oynayabilir kafasındaydım fakat direkt değil, Mertens düştüğü vakit onun yerine geçer diye düşünüyordum. Zaniolo da bireysel olarak çok beğenmeme hatta çok özel bir topçu olduğunu düşünmeme rağmen bizim sistemde kafama pek oturmuyor. Zaten bence az oynatır satarız kafasıyla fırsat transferi olarak alındı. Oynar mı oynar ama Mertens ile aynı şeyleri yapamaz. Atıyorum cepheden şut tehdidi artar fakat bağlantıda ve savunmada doğru pozisyon almada sorun yaşayabilir.roma zanioloyu 10 numarada da kullanıyordu ben rahat oynayabileceğini düşünüyorum, keremi sağ kanatta çok hayal edemiyorum ama zaha sıkıntı yaşamayacaktır
Lannnn
Akıllara Linderoth geldi.Trabzonspor'da Orsic 9 ay yokmuş adamın kariyerinde daha önce sakatlık bile yok büyük şanssızlık geçmiş olsun. Trezeguet'i düşünmüyorlardı muhtemelen onu oynatırlar.
Ekli dosyayı görüntüle 211902
Kulüp efsanesi “Futbola başladığım takıma geri dönüp genç bir kalecinin önünü tıkamak istemiyorum” gibi bir açıklama sunarsa bu tavrı hakeder.Kulüp efsanesine bu tavrı yakıştıramadım. Sıradan bir adam değil Muslera. Böyle bir cümle içinde kullanılamaz.
Daha Erden Timur'la tanışmadılar.guendouzi için bazı kaynaklarda 25-30m euro civarı istediği yazılmış marsilya'nın olası bir transferde.![]()
katılıyorum misal kerem genelde içeri çekip ara toplar atarak playmaker tarzı oynuyor rakip bek de ona göre ezbere oynuyor, bir iki pozisyon sonra karşısına zaha geçince tüm savunma dengesi alt üst olurÜçü sürekli değiştirerek oynasın her zaman derim rakibin markaj dengesini bozmak için kanat ve Merkez oyuncularını sürekli yer değiştireceksin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi