Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mert müldürün performans gösterdiği adından söz ettirdiği bir sezon var mı ya

En büyük transfer çalımlarından birinin kitabını yazdık halen bize çalım için isim öne sürüldüğü konuşması bence artık rafa kalkmalı. Adamlar lig bitti 50 gündür Zaha ile yatıp Zaha ile kalkıyorlar. Milyonlarca etkileşimde bulundular Twitter'da sürekli tag açtılar İnstagram'da sürekli yorum attılar. Geçen hafta Koç'un özel uçağı Londra'ya giderken bayram havasında Zaha geliyor o uçak boş dönmez diyorlardı. Dün resmi hesap açıkladığında kimse başta inanamadı.

Attığımız transfer çalımına yaklaşmalarının mümkün değil. O yüzden Mert'i alsalar bile çalım demeye yüzleri olmayacak. Geçmişte attıkları tüm çalımları toplasan bir Zaha yapmayacak.

Zaha olayı bizi şaşırttı lakin fenerlileri ciddi manada çökertti fanatik 2 arkadaşım var 2 aydır nezaman gorussek bana zaha guzellemesi yapıyorlardi ,şu an çökmüş durumdalar
Seninkiler de midesizlik yapiyor mu? Benimkiler 2 aydir ovdukleri adama şimdi bok atiyorlar oynamazmis yatmaya gelmiş kurtulmuslar falan

Boey hayatından gayet memnun görünüyor. Onu kesecek bir sağbek Dünya Futbolunda bile çok fazla sayıda değilken, bir yıldır nerdeyse hiç maça çıkmamış Mert' in transferi aşırı saçma olur. Ki Kaan' ın stoper ve DM olarak fazla dakika alamayacağı da belliyken. Ofansif değil ama defansif bek olarak Kaan' ı tercih ederim şahsen; diğer kanat için bir 'uçurtma' alınınca defansif bek daha mantıklı üstelik...Bu dediklerim Dubois gitse bile geçerlidir...

ali kocla arası cok iyimıs
Olm Ali özel hayatında egoistin teki

İnanmam buna ama olumlu olumsuz konuşmuyorum, öğrenicem diyorum

Günay’ın el çekme mevzusu da kolpa çıktı, yıllarca aynı yalanla çalkalandı basın.

Mert iyi topcu ama takimimda fb’li topcu istemiyorum. Orada alternatif olarak Ali Turap ve Kaan Ayhan var. Ali’nin potansiyeli varsa guvenmek ve gelistirmek lazim.

mertten de zekiden de bir yol olmaz. mertin salaktan oynadığı 1 tane milli maç harici 90 dakikasını izleyen kaç yorumcu var acaba?

hele zeki dümdüz bir oyuncu. hem ferdi hem boeyin çok gerisinde. bu yerli saçmalığı için kaliteden taviz vermeden pozisyon doldurmak isteyen takım için en mantıklı hamle uğurcan çakır olur.

zaten ola ki uğurcanı alırsak muhtemelen bu yerli kuralını da kaldırırlar.

2023-07-24 (3).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt