Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz abartı olmamış mı renkdaş ?
Bizim için değil. Bugün gitse, transfer edip de hemen yerini doldurabileceğin futbolcular olarak düşün bu dediğimi. EPL orta-üst seviye takımı olsak, 20-30-40 milyon verip onun gibisini ve hatta belki daha iyisini getirmek mümkün elbette ama o paraları veremeyiz, versek bile o kalitede adam TR ye çok zor gelir. 30+ mümkündür, bek için öylesini zaten istemem. Ha, Bizim Boey' i bulup aldığımız gibi bir hamle mümkün olsa bile hem piyango bir şey, hem yerini hemen dolduramaz...

Bence kesik yiyen mertens olacak. Barış ve zahanin arkasında kalacağını düşünüyorum rotasyonda

Ben 10 numara veya rasitin alınacağını düşünüyorum hala alınmazsa zaten direk dediğin olur Sergio ve mertens bu sezon hamle oyuncusu olur..Mertense teklif varsa umarım satılır

Icardi gibi 2-3 isim mi

Yine neler planlıyorsun Erden Timur

Üstad kadro öyle bir hale geldi ki sol bekte dahil herkes hücumcu zaten. Savunacak adama da ihtiyaç var. Berkan olmasa bile Torreira’nın yanına mutlaka hayvan gibi bir adama ihtiyaç var.
Doğru da o pas bağlantıyı sağlayan birisi de sart. Hucumculara topu doğru zamanda veremezsen sans kurmakta zorlanirsin. Ayrıca Berkan ikili orta sahada fazla panikleşir

Kadir, zaha açıklanmadan 10 dakika önce falan erdeni aramış, Erden de yok çekmiş buna, yalan demiş 😂 baya bozulmuş ama bozuntuya vermemeye çalıştı.

Erden bey şu an kombinaskoyu bile söylese vay be ne bilgili,dolu adam derim sakin sakin güzel anlatıyor.

Nevzatin bir bok bildiği yok, geçtim Haluk yürekli falan, burhancan ve Yakup bile ondan iyi bu dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt