- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
macı Ayhan Akman mı yönetmiş, gazetecilerle falan mı oynandı maç, kimi yendi bu takım???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi takım. Teknik ve dinamik
bu konuda kesinlkle sana katılıyorum bu tür haberler şikeci köpekleri yanıltmak içinde servis ediliyor olabiirOrtalık soğusun, baskı azalsın diye. Angelinho’da da Haluklara talimat gitmişti
Rakipler bizim tff 2. lig ayarı olunca tabi.Zangris Vungiris 11 Mactir kaybetmiyormus
Erden Reis lüks bir özel tren ayarlamış, tedbir amaçlı. Kral kompartımanında rahat rahat gelir işte. Daha ne yapsın adam?!..geniş listede başka uçaklar var mı
Merkez orta sahaya Ounahi, Menino, Huseinbasic, Ekkelenkamp artık hangi tarz arıyorsak bu tarz isimlere yönelmemiz daha doğru olur. 10 no için ise 8.5 tarzı olarak oynayabilecek 4-3-3'e uygun Celso, Rieder, Majer tarzı bir isim alsak çok doğru iş yapmış olacağız.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen hiçbiri bu haberi girmediBizim muhabirler yine uyuyormus. Roos ülkeden ayrılmış gitmiş imzaya
aynen hepsi olurFred,paredes,kerem demirbay ve joao felix anca paklar.su anki 2 yabanci acigini bakambu ve frede yazalim.dubois ve midso gider,paredesle joao felix gelir.mertens gider,rashica gelir
Rieder inşaallahbaturina rieder kamada kessie
bunlardan biri gelecek

Nelsson- Bardakçı-Emin- Kaan sanmıyorum başka stoper alacağımızı ama şu 21 yaşındaki Gürcü stoperi isterdim.Ross kiralik gittiyse bir stoper daha cekicez gibi
Yil 93 falan,saçlar uzun ve sigara içen bi tarkan..