- 12 Temmuz 2009
- 60.772
- 24.135
- 2.968
Aha Mane sari lacivertlerde
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Aha Mane sari lacivertlerde
Sağlam bir Lemina tercih ederdim.Abi 8 numara için bir önerin ya da beklediğin bir isim var mı? Lemina tarzı birisi mi bize iyi olur yoksa Parades mi?
Kale / Abdül / Kerem oynar Muslera / Zaniolo bazen de Torreira / Berkan. Haftaiçi Avrupa maçı dönüşünde Torreira'yı dinlendirip yerine Berkan'ı ya da olursa Kerem Demirbay'ı oynatırsın. Bazı maçlar da kanatta Barış Alper'i oynatırsın. Bu sene de birçok maça farklı 11'lerle çıktığımız oldu. Sonuç olarak sakatlık veya ceza olduğunda da kadronun yedeklerinin iyi olması lazım.Eee Felix i alırsan Kerem i nasıl mutlaka 11 de yazacaksın? Hadi yazdın zaha yı mı keeceksin 15 milyon yatırım yaptığın zaniolo yu mu keseceksin. daha 8e yabancı diyorsunuz... Aldığın 8 in yerine kimi keseceksin? Nelson? Boey? Angelino? Kaleye yerli koydun 2 maçta puan kaybettirdi? Onu nenyapacaksın?
Bayern müthiş bir örnek olmuş. Senin ülkendeki yerli oyuncular gelen yabancılardan çok daha iyi olduğunda, aldığın yabancılar sana geldiğinde yedek kalmaya razı olduğunda yaparsın bunları... Gomis gibi veteran bir oyuncu kendisi yerine barış girdiği için olay çıkartıyordu...Clde büyük takim olmak istiyorsan bunu yönetebilcen. Örnegin bayerne bak kactane kanat oyuncusu var hepside oynuyor.
Felix bize gelmiş olsa bizi durduracak takım yok.Felix en uyuz olduğum ovveratedlardan biri. Dünya Kupasında şaşırtıcı derecede iyi oynadı ancak genel itibariyle istikrarsız bir oyuncu. Sahada kayboluyor bir türlü etkili olamıyor her maç cılız bir performans sergiliyor. Fizik olarak yetersiz bir oyuncu.
Kesinlikle tam olarak ihtiyacımız olan profil şu an. Bu yüzden biraz Bissouma olabilir mi bu kişi acaba diye düşünüyorum. Lo Celso ya da Zielinski de o tarz bir profilde bana göre. Topsuz oyunda Bissouma daha fazla Torreira'ya yardımı olur. Umarım oraya da net bir hamle yapılır. Bu kadro o zaman kusursuz olabilir bana göre.Sağlam bir Lemina tercih ederdim.
Akla mantıklı gelen tek şey ; yerli kaleci alacağız.Kerem'inde pozisyonunu değiştireceğiz.Yerli kaleciden tek kastımı biliyorsunuz zaten.ligde 3. yerli kim olacak kimse yazamıyor hala
Istedigimz tarzda orta saha gelirse simdiki kadro daha iyi, tabi mertensi cikarip oraya baska birini koymak sartiyla. Gelmezse melo selcuk sneijder orta sahasi daha agir basiyorSizce hangi kadro daha iyi. (12/13 vs 23/24)
(Kıyas için oyuncu yaşları da belirtilmiştir)
Eboue-28 / Boey-22
G.Zan-29 / Abdulkerim-28
Ujfalusi-33 / Nelsson-24
Riera-29 / Angelino-26
Melo-29 / Torreira-27
Selçuk-27 / Olivera-30
Sneijder-28 / Mertens-36
Ambrabat-25 / Zaha-30
B. Yılmaz-27 / Zaniolo-24
Drogba-36 / İcardi-30
iki takım maç yapsa berabere kalır gibi![]()
IskocBirisi burada İskoç demişti ama bilmiyorum tam. British değil o kesin.
Kamada ile Zaniolo pek alaka kuramadim.felix ve kamada demek zaniolo gider demek aksi mümkün değil