Berke Büyükağaçcı
10 Numara!
- 27 Mayıs 2012
- 19.566
- 6.057
- 1.373
Ben hep diyorum rashica bi şekilde kadroda olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
östersundslular transfer haberleri sonrası ulan bizim elediğimiz takım değil mi bu demişlerdirAdamlar 5 sene Galatasaray'la berabere kaldık diye övünecek, öyle bir takımla berabere kaldık işte.
2-3 hafta sonra lig başlıyor orta saha yokÖnce şu turu geçelim reis![]()
Zaniolo saydiklarindan daha bencilKerem ve yunus bu kadar sicmisken forvet mi forvet arkası mi oynadığı belli olmayan zanioloya da laf etmeyin artık.hoca suçlu.sadece morutanla baslasak ilkyari yine atardık.ne kadar bencil varsa sahaya salmış.kerem,yunus,baris
Bjkye hiç bakmadıydim,bakayimtek sorun var o da hoca
bjknin hazırlık maçını izledinizmi
şenol gençlerle filan taş gibi top oynatıyor
bizim ne oynadığımız belli değil!!!!
rakibin ilk 11 görünce zalgiris 2 gol atara 100 euro attım
bizim hocada attı sanırım!!!!!
dünyanın hiçbir hocası hazır olmayan bir takımın stoperlerini rakibin hızlı forvetleriyle birebir oynatmaz!!!
bu iş yangın mangın değil
polyana olmaya gerek yok!!!
ohhhh ne güzel ya milyonlar harcansın kötü yönetim gösteren bir hocaya laf söylemeyelim!!!!
aklını başına alacak kardeşim burası dingonun ahırı değil!!!!
bu takım clye kalacak ve eze eze kalacak!!!
milyonları saçıyoruz köy takımına karşı beyefendi 2-2 kalıyor ve göstere göstere!!!
Beyler
Yapmayin
Haftaya yine cok farkli seyler konusacaksiniz
kendini vurmalıydıkendı vurmalıydı
zanioloya laf etmıyor beyimizZaniolo saydiklarindan daha bencil
Hatta takimin acik ara en bencil oyuncusu
Yine ne anlatiyon acaba
Oyuncu değiştirmek için baya bekliyor ne iş cozemedim parselasyon zaten yok. Bunlar çalışılmıyor mu bu takım bile rahat pozisyona girditek sorun var o da hoca
bjknin hazırlık maçını izledinizmi
şenol gençlerle filan taş gibi top oynatıyor
bizim ne oynadığımız belli değil!!!!
rakibin ilk 11 görünce zalgiris 2 gol atara 100 euro attım
bizim hocada attı sanırım!!!!!
dünyanın hiçbir hocası hazır olmayan bir takımın stoperlerini rakibin hızlı forvetleriyle birebir oynatmaz!!!
bu iş yangın mangın değil
polyana olmaya gerek yok!!!
ohhhh ne güzel ya milyonlar harcansın kötü yönetim gösteren bir hocaya laf söylemeyelim!!!!
aklını başına alacak kardeşim burası dingonun ahırı değil!!!!
bu takım clye kalacak ve eze eze kalacak!!!
milyonları saçıyoruz köy takımına karşı beyefendi 2-2 kalıyor ve göstere göstere!!!
Yok yav olmaz odağı dağılıyormuş.Davinson Sanchez gitmedi di mi bi yere ?
Ilkyari berkan,kerem ve boeynin sacmaliklariyla karşı karşıya kaldilar.ikinci yari net 1 pozisyonları var,goller nelson ve duboisin hatasiRakip ciddi anlamda beceriksiz yalniz