Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rams Parkta Bakambu 2 tane sallar

50 metrelik boşluk ya da kornerde mallık yapmazsak 4-0 falan biter

Sen ali yiğit sin

Olm biz kaçın kurasıyız yakaladım seni

Babana söyle ya tdliği öğrensin ya da istifa etsin yoksa sonu hamza gibi olacak(la gerçi o vasıfsız yetersiz bile emre çolakla joseyle umut bulutla bernabeuda reali şamarlıyodu)

Kadroda bi vinisyus eksik oynattığı topa bak hiç akşam yemeğinde baba bu takımın hali ne demiyomusun

siz hala ciddiyetin farkında değilsiniz!!!

clye kalamazsak görürsünüz curcunayı

eleştirmek düşmanlık değil!

göz göre göre hata yapılamaz bu seviyede!!!

eleştireceksin ki aynı hatayı yapmasın!!!
El bebek gül bebek okan buruk.gecen sene de oyuncu degisiklikleri berbatti.gitti bugünde duboisi aldı kazimcan yerine

bu maç şunu gösterdi hazırlık maçlarında iyi oynayan berkanla hazırlık maçlarında bile kötü oynayan yunus bu takımın topçuısu değil aslada olamaz.En azından şunları kadrı dışı falan bıraksa hoca
Yunusu bilmem de şu zeminde futbolculara da çok fazla bisey diyemiyorum.

Hocanın Zaniolo konusundaki görüşünü merak ediyorum. Biz doğru düzgün hiç izleyemedik çünkü. Antrenmanlardaki görüntüsünü beğeniyor mu, satılmasına izin veriyor da alan mı yok, yoksa yazıldığı gibi gerçekten satmak istemiyor mu?
Bu konu çok önemli bence çünkü takım kanat oyuncusu deposu gibi oldu ama hepsi de vasat oynuyor ama orta sahaya koyacak adam bulamıyoruz.

Forum yönetiminden rica ediyorum

Okan hoca konusunda art niyetli üyeler var

Sezon ilk resmi macindan sonra ortada herhangi bir kötü durum yok (elenmedik ikinci maca biraktik) ama buna ragmen gecen sezonun rekorlar kiran ve sampiyon olan oyunculari ve hocasina neredeyse hakaret edecekler

Sonra sezon devam ederken utanmadan tükürdüklerini yaliyorlar

Art niyetli üyelere gereken yapilsin,yapilan yorumlarin elestiri ile alakasi yok tamamen pislik cikarmak üzerine planlanmis mesajlar var
açık şekilde provakasyon yapılıyor

Sampiyonlar liginde rashica kurtarır arkadaşlar sizi.morutan,zaniolo,barış ve zaha varken alalim evet

8-10 no için eylül ayını bekliyoruz belli oldu
Ama Avrupadan evlendikten sonra veya listeye oyuncu dahil edemedikten sonra transfer yapmanın anlamı yok

Ligi icardi ile zaten kazanırsın geçen sene tecrübe ettik bunu, avrupa istiyorsak artık en kısa sürede en azından 8-10 no işini çözmemiz lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

siz hala ciddiyetin farkında değilsiniz!!!

clye kalamazsak görürsünüz curcunayı

eleştirmek düşmanlık değil!

göz göre göre hata yapılamaz bu seviyede!!!

eleştireceksin ki aynı hatayı yapmasın!!!
çok rahat şl gruplara kalacağız inşallah.Evet takım olarak berbattık nedeni ne hoca ne takım rakibi ciddiye almadı ve son olarak berkan ve yunus maçın içine etti.2. maç böyle olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt