Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.225
- 70.397
- 4.918
Şu şekil bir transfer dönemi geçiriyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Erden başkan sıkı pazarlık yapıyor tok alıcıyı oynuyor oyuncuların aklını çelip kulüplerine baskı yapmalarını sağlıyor mesela Kerem Demirbay için Cenk Ergün gitse ve B.Leverkusen 4 milyon dese bu 3.5 verir alırdı sonrada ciddi pazarlık yaptık derdi ...Transferleri resmileştirme konusunda biraz ağır mıyız sanki? Biten transferi bile bir şekilde evrak kısmını vs halledemiyoruz gibi
Hocam bitmeyen transferlerden bahsetmiyorum. Medyadaki haberlere göre Bakambu neredeyse 1 haftadır bitme noktasında nedense son nokta konamıyor. Pazarlık ayrıBence Erden başkan sıkı pazarlık yapıyor tok alıcıyı oynuyor oyuncuların aklını çelip kulüplerine baskı yapmalarını sağlıyor mesela Kerem Demirbay için Cenk Ergün gitse ve B.Leverkusen 4 milyon dese bu 3.5 verir alırdı sonrada ciddi pazarlık yaptık derdi ...
Herif dayanamadı
Çok ısınmış olabilir.İphone 13 daha önce hiçbir sıkıntısı yoktu.
Metro otobüste sigara için aşağı ineyim diye cebe attım, geri bindiğimde hiçbir şekilde açılmadı.
Şarjı fulldü herhangi böyle sıkıntı yaşayan var mıdır ?
Elma işareti bile yok.
Garsonluga mi baslamis?bodrumda çalışıyor
Bankalar birliği borcuda eridi aslında 80 milyon dolara kadar düştü.Oyuncu satmamaktaki strateji anlaşılabilinir. İskeleti korumak dışında şuanda satılacak bütün oyuncu gelirlerinin %50 si bankalar birliği anlaşmasına gidiyor. Dursun başkan 2024 Mayıs ayına kadar bankalar birliği anlaşmasından çıkalacağını söylemişti. Dediğini yaparsa önümüzdeki yaz transfer sezonu satılacak oyuncu gelirlerinin %100 ü kasada olmakla birlikte çok daha rahat olacağız.
CL'ye kalırsak çok hareketli bir giden-gelen dönemi yaşayacağımızı düşünüyorum.Oyun satmamamızın tek sebebi şampiyonlar ligi.Elemelerde elenirsek Nelson da Zaniolo da satılır muhtemelen.
Zaniolo'dan pek bahsetmedi Erden bey. Boey ve Nelson üzerinde durdu toplantıda.Oyun satmamamızın tek sebebi şampiyonlar ligi.Elemelerde elenirsek Nelson da Zaniolo da satılır muhtemelen.