Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yazık ki ziyech zu fb gibi görülüyor
londraya gitmişler sürpriz bir transfer için
araplara giden fbyede gider
başka kimsede aklıma gelmiyor

bu hiç hoşuma gitmedi hatta direkt fbyi 1 numaralı şampiyon adayı yapıyorum

yani bjknin körtopal ghezzalı var fbde ziyech yapacak + tadic var
geçen sene şansa ghezzal sakattı

bizimkilerde playmaker kanatın ne kadar önemli olduğunu bu ikisinin arkasından gidince anlar

keremi oraya evirmeye çalışıyoruz ama zor iş bunlara karşı

Umarim alirlar da bizimle ilgisi kalmaz. 1- Kuzey Afrikali, 2- Net kazik bir ucrete gelecektir ve f/p dusuk olacaktir. 3- Bizi de kurtarmis olurlar, belli ki bize cakmaya calisan menajerler var. Orijin cok tehlikeli, Hollanda Ligi + Kuzey Afrika

Evet 3 sene biraz fazla olmuş ama elden çıkacak bir adam 2. yılın sonunda rahat vedalaşırız.

Fakat bu D. Kongoluların yaşı hep yalan dolan kesin en az 35 yaşında şu an.

Geçen sene aynı yaştaki bakambu bize as forvet olarak gelse buralar bayram yeriydi. İcardi öncesi...

Erden Timur, Fred'i yalanlamış diyorlar doğru mu?

Bilip bilmeden konusmayin bonservis ödemisiz daha önce serbest olan oyuncuya

Ne kadar imza parasi aldi biliyor musunuz gittigi takimdan?

Erden Beyin dedigi gibi yine takimiyla sorun yasamasi muhtemel bir oyuncuyu Cüzi bir miktara cözmüsüz

Cok iyi is

Evet 3 sene biraz fazla olmuş ama elden çıkacak bir adam 2. yılın sonunda rahat vedalaşırız.

Fakat bu D. Kongoluların yaşı hep yalan dolan kesin en az 35 yaşında şu an.
Yaşta problem yoktur, Bakambu doğma büyüme Fransız

Melikşah'ın daha bildiği tek bir şey yok ama hala saçma sapan ergen duyumcu tavırları ile duyum yazıyor buraya. Yönetim umarım susturur. 1 yanılırsın, 2 yanılırsın da hepsini yanlış bilmek biraz garip. Ahmet Denizci bile daha doğru duyum veriyordu.

Kaynağı olduğunu zannetmiyorum da hadi var diyelim demekki kaynağı tırt boşuna buraya yazmasına gerek yok. Kendi twitter vs. adresini açıp oraya yazsın.

Bakambu için yıllık 1.3m gayet uygun. Hücum oyuncusu için kelepir bile denebilir. Sözleşme süresi muhtemelen 2+1 ama dert değil. Gitmek istediği an o seviyede bir teklif alır herhangi bir takımdan. Araplardan aldığı parayı da bonservis olarak gösterdik gibi duruyor. Garanti bir transfer oldu bana göre. Icardi ile ağrısız tasasız götürürler bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt