Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
kafa vuruşları gayet iyi
Özellikle bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafa vuruşları gayet iyi
Eleştirilince de ana avrat düz gidildi gibi zırlıyorMelikşah'ın daha bildiği tek bir şey yok ama hala saçma sapan ergen duyumcu tavırları ile duyum yazıyor buraya. Yönetim umarım susturur. 1 yanılırsın, 2 yanılırsın da hepsini yanlış bilmek biraz garip. Ahmet Denizci bile daha doğru duyum veriyordu.
Kaynağı olduğunu zannetmiyorum da hadi var diyelim demekki kaynağı tırt boşuna buraya yazmasına gerek yok. Kendi twitter vs. adresini açıp oraya yazsın.
Icardi stoperleri üstüne çeker arka direkte Angelino ortasına bomboş kafa golleri atar.Özellikle bu
İyi bari en azından diğer Kongolular gibi değil.Yaşta problem yoktur, Bakambu doğma büyüme Fransız
Kim demiş onu? Daha yeni inter cuadrado'yla anlaşma yaptı, inter sommers'e bonservis ödeyecek.Hic akillanmiyoruz. Yav Avrupada büyük takimlar kendi efsanelerine bile 30 yasini gectigi an 2 seneden uzun sözlesme vermekten cekiniyor. Biz gidip 32 yasindaki adama 3 senelik sözlesme veriyoruz.
@Levent Akgün 'ü burada bir uçak meselesinden resmen çarmıha germişlerdi.Eleştirilince de ana avrat düz gidildi gibi zırlıyor
Kim demiş onu? Daha yeni inter cuadrado'yla anlaşma yaptı, inter sommers'e bonservis ödeyecek.
Bayern de walker icin bonservis ödeyecek bunların hepsi 30 yaşından büyük futbolcular
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben dün kap haberi girdim bugün gelecekti. Tamamen sallamasyon yüzde 100 ile başlıyoruz. İdare et renktaşMelikşah'ın daha bildiği tek bir şey yok ama hala saçma sapan ergen duyumcu tavırları ile duyum yazıyor buraya. Yönetim umarım susturur. 1 yanılırsın, 2 yanılırsın da hepsini yanlış bilmek biraz garip. Ahmet Denizci bile daha doğru duyum veriyordu.
Kaynağı olduğunu zannetmiyorum da hadi var diyelim demekki kaynağı tırt boşuna buraya yazmasına gerek yok. Kendi twitter vs. adresini açıp oraya yazsın.
Adam dizinden sakat çıktı.olay ne