Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaplan belgeseli diye diye Flamengolarin dansini izliyorum şuan alacağın olsun Melikşah

Melikşah'ın daha bildiği tek bir şey yok ama hala saçma sapan ergen duyumcu tavırları ile duyum yazıyor buraya. Yönetim umarım susturur. 1 yanılırsın, 2 yanılırsın da hepsini yanlış bilmek biraz garip. Ahmet Denizci bile daha doğru duyum veriyordu.

Kaynağı olduğunu zannetmiyorum da hadi var diyelim demekki kaynağı tırt boşuna buraya yazmasına gerek yok. Kendi twitter vs. adresini açıp oraya yazsın.
Eleştirilince de ana avrat düz gidildi gibi zırlıyor

Hic akillanmiyoruz. Yav Avrupada büyük takimlar kendi efsanelerine bile 30 yasini gectigi an 2 seneden uzun sözlesme vermekten cekiniyor. Biz gidip 32 yasindaki adama 3 senelik sözlesme veriyoruz.
Kim demiş onu? Daha yeni inter cuadrado'yla anlaşma yaptı, inter sommers'e bonservis ödeyecek.
Bayern de walker icin bonservis ödeyecek bunların hepsi 30 yaşından büyük futbolcular

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lyanco’nun yapılan sağlık kontrollerinde oyuncunun diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sakatlık çıktı. Oyuncunun ameliyat olması gerekiyor. Beşiktaş transferi beklemeye aldı

Jekemi dolandirmislar

Kim demiş onu? Daha yeni inter cuadrado'yla anlaşma yaptı, inter sommers'e bonservis ödeyecek.
Bayern de walker icin bonservis ödeyecek bunların hepsi 30 yaşından büyük futbolcular

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazdigimi okudun mu? Cuadrado tek senelik sözlesme imzaladi ve Sommer kaleci oldugu icin 2,5 sene imzalamis. Ben cekiniyorlar dedim. Hic yapmiyorlar demedim.

Chelseanin mesela over 30 year policysi var di.

Melikşah'ın daha bildiği tek bir şey yok ama hala saçma sapan ergen duyumcu tavırları ile duyum yazıyor buraya. Yönetim umarım susturur. 1 yanılırsın, 2 yanılırsın da hepsini yanlış bilmek biraz garip. Ahmet Denizci bile daha doğru duyum veriyordu.

Kaynağı olduğunu zannetmiyorum da hadi var diyelim demekki kaynağı tırt boşuna buraya yazmasına gerek yok. Kendi twitter vs. adresini açıp oraya yazsın.
Ben dün kap haberi girdim bugün gelecekti. Tamamen sallamasyon yüzde 100 ile başlıyoruz. İdare et renktaş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt