Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa demirtaş eski dribling özelliğinin kalmadığını kanat forvet değil artık tamamen santraforlaştığını söylemiş analizinde. Bence icardinin yedeği olarak alındı, yardımcı forvet için başka bir transfer daha yapılır tahminim
Bilmiyorum ama ben Halil'den sonra yardımcı forvet geleceğini sanmıyorum.

Olursa İcardi, Bakambu ve Halil olacak gibi.

Barış ve Zaniola'da zor durumlarda ihtiyaca göre o bölgede oynayabiliyor.

Mertens'in durumuna göre belki yabancı 10 veya Sanchez tarzı forvet arkası gelebilir.

Forumun ağlayıp bittiği topçularda tam çöp oluyor
Kamada mamada
Geçen senede bir santrafor vardı salernitamı ne gitmişti ,noldu o milan mı yaptı
Kuzeyden vardı bi kaç velette ,bodo glimt mi ne onda oynayan
Kamada ile bu isimlerin ne alakası var. Kamada daha yeni takımına UEFA kazandırdı. Üstüne son sezon gruptan çıktılar. O takımın en önemli oyuncularındandı.

30 yılı aşkındır süper lig izlerim
bu kadar (başakşehir) itici bir takım ligde hiç bulunmamıştı

Bilmiyorum ama ben Halil'den sonra yardımcı forvet geleceğini sanmıyorum.

Olursa İcardi, Bakambu ve Halil olacak gibi.

Barış ve Zaniola'da zor durumlarda ihtiyaca göre o bölgede oynayabiliyor.
Halilden yardımcı forvet değil hademe forvet bile olmaz. 10 numaralı sistemde oynarsak ilk 11 için kaliteli bi 10 numara, yardımcı forvetin yer aldığı bi sistemle oynarsak o bölgeye üst düzey bir adam alınır bence

Bakambu'nun Yunanistan'da attığı son attığı 18 golün videosu

Sanırım form tutması bir 5-6 maç sürmüş ama sonrasında canavara dönüşmüş gibi.

Attığı gollerin çoğunu maç berabere giderken atmış. Bu da artık çok önemli bir istatistik.

13. golde eski sprinterliğinin kalmadığını az çok görebiliyoruz.

Halilden yardımcı forvet değil hademe forvet bile olmaz. 10 numaralı sistemde oynarsak ilk 11 için kaliteli bi 10 numara, yardımcı forvetin yer aldığı bi sistemle oynarsak o bölgeye üst düzey bir adam alınır bence
Bilmiyorum ama Halil konusunda ben sizin gibi düşünmüyorum.

Gayet uygun rakamlara yerli güzel bir alternatif çözdük. İyi oyuncularla birlikte bir görmek lazım.

Bilmiyorum ama Halil konusunda ben sizin gibi düşünmüyorum.

Gayet uygun rakamlara yerli güzel bir alternatif çözdük. İyi oyuncularla birlikte bir görmek lazım.
Alternatif için ucuza yerli oyuncu tabi ki kötü değildir ama ilk 11 için hala kaliteli bi 10 numara veya yardımcı forvet gerekiyor bence. Bakambu da gomis gibi iyi bir yedek santrafor oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt