Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamada haberi gerçekse güzel gelişme ama Rodop söylüyor inanması güç.

Kamada biraz bitirme özürlüsüdür ama normal bir durum Japon oyuncuların bir çoğu böyle oluyor.

Önemli olan bizim sistemde ön taraf presini çok iyi yapacak olması. Mücadeleci olması.

Orta saha forvet arası bağlantı işlerini de iyi yapar ama çok gol beklemememiz lazım.

newells ne abi
hiç top oynamaz takılır wanda'yla daha iyi
yok öyle bi dünya

Linkini de verdim hocam. Yaklaşık 19 saat önce, Arjantin’in en önemli yayıncı kuruluşları tarafından yayımlanmış bir haber. :)
Haber değil hocam bu içerik tamamen yorum. Kime sormuş kimden öğrenmiş? Sadece basında çıkan bir yorum. Haber olması için icardi ile görüştük ya da menejeri ile görüştük. Şayet olumsuz bir haber çıkar ise Arjantin de kalmayı dünüyoruz gib bir bilgi olması lazım. Bu yazanın kendi düşüncelerini sunduğu bir yorum.

Haber değil hocam bu içerik tamamen yorum. Kime sormuş kimden öğrenmiş? Sadece basında çıkan bir yorum. Haber olması için icardi ile görüştük ya da menejeri ile görüştük. Şayet olumsuz bir haber çıkar ise Arjantin de kalmayı dünüyoruz gib bir bilgi olması lazım. Bu yazanın kendi düşüncelerini sunduğu bir yorum.
nokta böyle koyulur.dun arjantinde aksam uzeri cikmis madem o bos haber ve yorum,dün saat 9 dan sonra wandanin icardi postlari güzel cevaptır diye düşünüyorum.konu kapanmistir

Krzysztof Piatek: "Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüm ama tercihim Başakşehir oldu."

çalim yemiṣiz :/

Yorumu yapanın ismi falan yok, nedense. TYC direk kendini kaynak göstererek atıyor haberi. Neyse yahu, derdim Galatasaray tarihinin en iyilerinden birisinin buraya gelmesini istememek değil ki. İnş sorunsuz şekilde gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt