Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.729
- 76.885
- 4.218
Eyvah !
KAP günü geldi çattı artık KAP istiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah !
Nike ve Adidas sık sık iyi forma yapmaz da diğer firmalar onlardan bin beter maalesef. Nike bence yine en iyisi. Kalma ihtimali varsa kalınmalı, sonra değişsin diye isteyen arkadaşlar çok üzülürler, bir endüstri ürünleri tasarımcısı olarak benden söylemesi.
Burhancan haber alamadigi için yönetim karşıtı haberler yapıyor. Maksadı ortamı karıştırmak daha önce de yapmıştı Mustafa cengiz döneminde.Burhan can küçücük aklı ile birşeyler yapmaya çalışıyor ama anlamadim
Umbro ve Lotto da iyi olduğu varsayılan firmalardan ama dediğin gibi çok kötü izler bıraktılar.Ekli dosyayı görüntüle 211291
Parçalı açısından 1-2-3-5-8-9-11(bu sezon) iyiydi bence renktaş 11’de 7 isabet. Deplasman ve alternatif yarı yarıya diyelim. Ben Umbro-Lotto fiyaskolarını yaşadım, yarın öbürgün başka firmayı gördükten sonra sende ararsın Nike-Adidas
adamların evine kamera mı yerleştirdin sergen ne yaptın? sçsalar haberin oluyor valaYengem evde yemek yapip kola iciyo arkadaşı ile masallah
Video atmış hem coca cola reklami hemde yemek yapiyor,yeni video.saclari sariadamların evine kamera mı yerleştirdin sergen ne yaptın? sçsalar haberin oluyor vala
Yengemizle takip mesafesini aşağıdaki gibi hiç açmıyorsun. Müjdeler gelir umarımYengem evde yemek yapip kola iciyo arkadaşı ile masallah