- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Arkadaşlar duyumum nettir noktayı koyalım konu kapansın yeni sponsorumuz jordan olacak. Nike ın yan markası. Tıpkı psg gibi
bravo serhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar duyumum nettir noktayı koyalım konu kapansın yeni sponsorumuz jordan olacak. Nike ın yan markası. Tıpkı psg gibi
Gördüğüm en kibirli medyacı.Bu kendini ne saniyor?
Onu yazar yazmaz Handenin gtünün konusuna giden adamın duyumunu ciddiye almayalım ağabeybravo serhan
Sakin ol dostumE hani kaplar yağacaktı
Darbeyle gelirsen böyle olur @Emre Altun
jordan x psg anlaşması exclusive. psg ile anlaşması geregi başka takımlara forma veremiyor jordan.Arkadaşlar duyumum nettir noktayı koyalım konu kapansın yeni sponsorumuz jordan olacak. Nike ın yan markası. Tıpkı psg gibi
Serhanı 6 aylığına yolluyorumOnu yazar yazmaz Handenin gtünün konusuna giden adamın duyumunu ciddiye almayalım ağabey
tüm para kulupte kalsın derken?
ustune para alıyoruz sponsordan
Sosyal medya hesaplarımıza hatun hüviyetinde dadanırSerhanı 6 aylığına yolluyorum
Harika bir sansür olmuş ne yazdığını çözemedim burada 4 dakikadırOnu yazar yazmaz Handenin gtünün konusuna giden adamın duyumunu ciddiye almayalım ağabey

kendi formanı uretip satarak yılda 7 m euro + satıştan pay toplamından daha fazla kar edebilecegini mi sanıyorsun?Forma satışından sadece %25 kalıyor kulübe ne anlatıyon
Sponsor parası ürün satışı yanında komik kalıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yoo serhanada inanmıyoruz.Ulan serhan türke inanıyorsunuzda serhan g. vereni mi sorguluyorsunuz inmeler. En azından ben içinizden biriyim bu tavrı haketmedim
zuhshahUlan serhan türke inanıyorsunuzda serhan g. vereni mi sorguluyorsunuz inmeler. En azından ben içinizden biriyim bu tavrı haketmedim
kendi formanı uretip satarak yılda 7 m euro + satıştan pay toplamından daha fazla kar edebilecegini mi sanıyorsun?
Serhan isimin de duyumcu olmaz.Ulan serhan türke inanıyorsunuzda serhan g. vereni mi sorguluyorsunuz inmeler. En azından ben içinizden biriyim bu tavrı haketmedim
Serhan Güven VerenUlan serhan türke inanıyorsunuzda serhan g. vereni mi sorguluyorsunuz inmeler. En azından ben içinizden biriyim bu tavrı haketmedim