- 6 Eylül 2014
- 93.660
- 64.452
- 4.608
Onu yazar yazmaz Handenin gtünün konusuna giden adamın duyumunu ciddiye almayalım ağabey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu yazar yazmaz Handenin gtünün konusuna giden adamın duyumunu ciddiye almayalım ağabey
fizibilite raporunu gönder degerlendirelimNe kadar ürün satacağına bağlı bu
Formalar ucuz değil havalimanında 3600 Tl saha forması 100 Euro’yu geçiyor bazı yerlerde , yurtdışı satışı önem kazanıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
G.veren her zaman arkandayım. Sana güvenimiz tam.Ulan serhan türke inanıyorsunuzda serhan g. vereni mi sorguluyorsunuz inmeler. En azından ben içinizden biriyim bu tavrı haketmedim
Mesafe koyG.veren her zaman arkandayım. Sana güvenimiz tam.
Çıtırdan rteye benzettim
Katılmam pek mümkün değilAklıma 2007-2010 arası formalar geliyor yok saolun. Nike dışında hiçbirisi kurtarmaz. Liverpool bile New Balance’la yapamayıp Nike’a geçti. Tasarımlara daha fazla karışırsın Nike daha güzel şeyler çıkartır
Hayır siz kardeşsinizV. Haydar Geven olarak Serhan G. Veren ile hiçbir bağlantım olmadığını kamuoyuna duyururum.
Bu iş çok ciddi böyle topçu olmaz
Biz şimdi yazıyoruz, sezon için de herkes sövecekSuudi’lere itelemedik diye üzülecek gibiyiz
Hayır siz kardeşsiniz
Uçak bozulmuşLan Bakambu cikmadi mi yola daha
Lan Bakambu cikmadi mi yola daha