Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melikşah

IMG_3863.webp

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında 25 Temmuz Salı günü Litvanya ekibi Zalgiris ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, bu tur için kadrosunu UEFA’ya bildirdi.

Fernando Muslera, Ahmet Şen, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Mathias Ross, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir, Barış Alper Yılmaz. (AA)

Salıya kadar transfer bekleyenler dağılabilir.

Daha dün 3.5 milyon olan kerem, şimdi 10 milyon olmuş, bu muhabirler gerizekalı ondan emin oldum da, taraftarı da gerizekalı zannediyorlar, yok Nevzata transfer olması diye bunları yönetim soyletiyorsa onların da sonunun çok uzun olacağını sanmıyorum

Şu rodop ahmet ercanlardan farkın yok bugün kamada dedin 2-3 saat sonra milana imza atan haber geldi yav bırak bu işleri.

Kerem gelmiyor demek ki, daha dün 3.5 isteyen bir anda 10 milyona çıkmış ne hikmetse
Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış 30 yaşında herif için o parayı kimse vermez. Kulübü ısrarla tutmak isterse de kalsın olduğu yerde. 3 e bile çıkılmamalı...

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış 30 yaşında herif için o parayı kimse vermez. Kulübü ısrarla tutmak isterse de kalsın olduğu yerde. 3 e bile çıkılmamalı...

Yönetim adamı alamadı, Nevzat denen salak üzerinden algı yapıyor gibi geldi, bunlar hoş şeyler değil, muhabirlerin yönetimlere bu kadar yakın olması iyi değil

nevzatın bişey bildigi yok ama çok guveniyosunuz ona bu sezon.kerem için bild 3 milyon altındaki tekliflerin leverkusen için az oldugunu yazmıstı.kerem 2.5 miyona biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt