Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee bu kadın niye Arjantin’de testler yaptırıyor. Gel Türkiye’ye istediğin tedaviyi ol. Burada bir saçmalık var

daha fazla tatil yapabilmek icin düzmece bence bu aga
allah korusun benim esimin böyle bir sikintisi olacak ilk ucakla hemen amerikaya ucardim
arjantin nedir yahu hindistandan biraz daha hallice bir ülke

daha fazla tatil yapabilmek icin düzmece bence bu aga
allah korusun benim esimin böyle bir sikintisi olacak ilk ucakla hemen amerikaya ucardim
arjantin nedir yahu hindistandan biraz daha hallice bir ülke
Ben de öyle düşünüyorum veya daha para istiyorlar, başka teklif bekliyorlar

Biz prim vermiyoruz ortada saçma sapan yönetilen bir transfer var. O yüzden de habire farklı haberler çıkıyor
Çıkan haberlerin hepsi spekülatif. Masa başından sallanan zırvalar. Her olumsuz habere atlamaya teşne bizim millet. Erden Timur'un kendisi demiş 1-2 test daha yapılacak sonra gelecekler diye. Daha neyi tartışıyoruz?

İcardi daha iyisini bulamaz kendi bilir, Lukaku hazır kıta ayırdığımız maaş bütçesinin çok altında bile kalır, arkasına yüksek maaşlı oyuncu çekme ihtimali de yükseliyor. Nelsson mutsuz diyorlar vs 22 gördük mü verin abi, kimse vazgeçilmez değil.

Muslera
Boey Sanchez Abdul Angelino
Torreira Fred
Zaniolo Kamada Kerem
Lukaku​

Ligde Barış Kaan Berkan Kazimcan vs gibi alternatiflerini değerlendirirsin.

Çıkan haberlerin hepsi spekülatif. Masa başından sallanan zırvalar. Her olumsuz habere atlamaya teşne bizim millet. Erden Timur'un kendisi demiş 1-2 test daha yapılacak sonra gelecekler diye. Daha neyi tartışıyoruz?
Yav böyle bir hastalık için Arjantin’de mi durursun? Gidersin en kötü abdye doğru dürüst hastanede bütün testleri yaparsın. Ya hastalık öyle abartıldığı gibi bir şey değil ya da para teklif falan başka bir şey bekliyorlar

İcardi daha iyisini bulamaz kendi bilir, Lukaku hazır kıta ayırdığımız maaş bütçesinin çok altında bile kalır, arkasına yüksek maaşlı oyuncu çekme ihtimali de yükseliyor. Nelsson mutsuz diyorlar vs 22 gördük mü verin abi, kimse vazgeçilmez değil.

Muslera
Boey Sanchez Abdul Angelino
Torreira Fred
Zaniolo Kamada Kerem
Lukaku​

Ligde Barış Kaan Berkan Kazimcan vs gibi alternatiflerini değerlendirirsin.
Kimse vazgeçilmez konusunda hem fikirim ama Lukaku nün hazır kıta olduğu konusunda emin değilim.

Icardi gelmezse 10 no’ya talisca’yi cekmemiz sart gibi duruyor

Tedavi 2 aysa niye newelsa kiraliyoruz onu anlamadim

Eylul ortasi gelir herif en kotu ihtimalle?

Gecen sene de ekim gibi oynamaya baslamadi mi zaten

Tedavi için önce teşhis olması gerekiyor. Kadın teşhis konmasını bekliyor. Niye Arjantin’i itin götüne sokuyoruz hiç anlamıyorum.

tamam da aga ya yanlis tehsis koyarlarsa ya da yanlis tedaviyi önerirlerse ne olacak?
türkiyede de mesela bu cokca görülen bir sey
ne olursa olsun hemen ameliyati önerirler genelde
benim yakinlarimin basina geldi birkac kez bu
annemde de oldu zamaninda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt