Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 gunluk kıytırık tyc haberi ve orda yapılan yorumu dünde tartıştık ve konuyu kapattık.bi yorum var orda.haber degeri tasimiyor.ote yandan forumu takip ettiyseniz konunun kapandığını bilirsiniz ama hala futbol arşiv denen,yabanci dil dilmeden ceviri yapan ve 3 günlük haberi gundem yapan arkadaşı paylasip aynı şeyi 100.kez konuşuyorsunuz.bi kendinize gelin

Son düzenleme:
@Sergen Zeren'in çıldırdığı kadar var. Enerji sömürüyor bu forum. Keramettin admir gibi uzamak en güzeli galiba :D
Olur mu ben insanlarin dusuncelerini degistimeye çalışıyorum djjdjdjdj 2-3 gunluk aptal saptal bi yorumu,konuyu konuşmak transfersizlikten olsa gerek.wanda evinde coca cola reklamı cekiyo,burdakiler kafayı yiyo hala

Ağustos hareketli geçecek zaten de Cl gruplarına kalırsak ya da ul ve kl içinde listeler en geç Eylül 1 veya 2’si teslim edilir onun için bizde ki son gün olan 15 Eylül beklenmez. Lig içinde transfer yapılır mı hiç sanmıyorum çok ekstra bir durum olmadıkça

Bakambu derken ..

Ulan şansa bak bizim İstabul uçağı da son anda iptal oldu tam otelden check out yaptık çoluk çocuk ortada kaldık.

Yeni uçuş ayarlayacak mısınız diye aradım müşteri temsilcisini geri bildirim bırakın 48 saat sonra dönüş yapacağız diyor.

24 saat sonra Dubai’ye uçacaktık, komedi resmen.

Ülkenin her yerinde olduğu gibi işini düzgün yapan yol yordam bilen insanı ulaşıncaya kadar sürünüyorsun işgüzar tada kapasitesi sınırlı bir görevliye denk geldin mi yandın.

Ama ilk kez THY’de böyle bir olağanüstü yönetim tarzı görüyorum çok ilginç valla.

Edit: şimdi bir operasyon yetkilisi aracılığıyla bir düzenleme yaptılar bakalım inşallah uçabileceğiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcardi haberi yalandır geçin bu haberleri hafta içi gelir öyle olmasa adam niye Galatasaray tişörtleri ile poz versin

ftcay.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt