Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo'nun 30'una doğru tamamen evrileceği yer forvettir. Patlayıcılığı azaldıkça o fizikle başka bir seçeneği yok. Hem teoride hem de pratikte Rashica ile aynı anda sahada olmasında bir sıkıntı yok. Saha içi rotasyonu yapabilirler. Rashica takımın stabilizasyonunu sağlayan önemli bir oyuncuydu 11'e girdiği andan itibaren. Kazma falan da değil gayet skor katkısı var.

ya zten şuan ki haliyle NET rash>zaniolo

zaniolo satılsa gram üzülmem tabii 30 üstü olmalı

rash gelmezse çok üzülürüm

slav oldugunuz icin kosovalı birinden nefret etmeniz normal.
hocam nerelere çektin konuyu cidden :D ben makedonum orada doğdum ama 3-5 kelime bilirim anca ki Arnavut kökenliyimdir büyük ihtimalle zaten pek emin olmamakla beraber.Ne alakası var yani ayrıca nefret falan da etmiyorum niye nefret edeyim.Herhangi başka bir oyuncu olsaydı yine Zaniolo derdim çünkü 50 yılda 1 çıkacak bir fırsat Zaniolo ve daha iyisini de alma şansımız yok.

Zaniolodan kaç defa kafa topu aldığını veya gol attığını gördün mesela ? Olsa olsa yardımcı forvet olur.

Zaniolo skora katkı verir lig boyunca ama çokta sövdürür kendine. Arasında ki çizgiyi tutturmak gerek , Gol atıyor diye sesimiz çıkmayacak yada çok top kaptırıyor yardım etmiyor diye söveceğiz başka çizgi yok yani.
Öğrenecek. Burak Yılmaz bile öğrendiyse vaktinde Zaniolo alasını öğrenecek. Aynısı Barış için de geçerli. O yüzden şu an kanat, kanat forvet, yardımcı forvet gibi oynar. 30'larına doğru tek forvet oynayabilecek kıvama gelir.

Bakambu ile ilgili ses seda gelmemesi tuhaf. Uçakta sorun olsa dahi KAP bildirimi yapılır ertesi gün gelirdi. Yani herhangi bir done olmadan yorum yapmak doğru değil ama böyle bir anda sessizlik tuhaf. Bugün akşam gelecek olsa herhalde gündem olurdu. Belki de gelecektir ama bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt