- 3 Haziran 2015
- 56.831
- 65.988
- 4.143
Harrington Abi Bakambu mevzusunda yorumun nedirKemalfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harrington Abi Bakambu mevzusunda yorumun nedirKemalfield
Dostum bunlar öğrenilecek şeyler değil sonradan , sezi kafa vuruşu vs bunlar altyapıdan öğrenilir .Öğrenecek. Burak Yılmaz bile öğrendiyse vaktinde Zaniolo alasını öğrenecek. Aynısı Barış için de geçerli. O yüzden şu an kanat, kanat forvet, yardımcı forvet gibi oynar. 30'larına doğru tek forvet oynayabilecek kıvama gelir.
Bu sene anlarız oynarsa.Ross kazma mi degil mi onu tartisalim
Bakambu iyidir ya 2. forvet için.Daha iyisi olursa hayır demeyiz elbet ama az bir ihtimal bence.bence baska biri için ugrasıyolar.erden timurun dun bugun yarın bitecek diye beklediğimizi iddia etiiği kişi ya baska bi forvetse
Sallamis. Simdi de yapsin buyursunŞimdi GSTV'de efsane başkan Ünal Aysal röportajını izledim.Ayrilmasaydim Bundesliga ekiplerinden 10. sıradaki bir takımı alıp adını Galatasaray yapacaktım diyor.Şu vizyona bak ve![]()
Sponsorumuz büyüklügünü gösterip adami konteyner ile mi getirecek rdasBakambu yu GKN kargo getirecek
sövsem herkes itin bi tarafına sokarken Kerem e, Nelsson a söverdim.ilk sen söveceksin top kayıplarına notumu aldım![]()
Bir maç izledim sakatlanmadan önceki. Direk Nelson gibi ilk 11 için olmazdı. Oyun tarzı olarak rakip forvetleri maç icinde usulca döven bir tarzı var. Nelson gibi lider özellikleri varmı bilemicem, fakat o tarz bir stoper ile iyi bir ikili olabilir. Zaten maç içinde pozisyon hatasi yapma olasigida geldiği takımda çok fazla oynadığı için minimumda olabilir.Ross kazma mi degil mi onu tartisalim
Harrington Abi Bakambu mevzusunda yorumun nedir
Bize hergun bakambuBugün günlerden Bakambu
ilk fotoğraflarına ulaştım, kendisi yoldaSponsorumuz büyüklügünü gösterip adami konteyner ile mi getirecek rdas
5 sene sonra tekrar değerlendirelim hocam. Anlaşma imkanımız yok gibi gözüküyor. Zaniolo bizde olmaz zaten. Hey gidi, bu adam vaktiyle bizde oynuyordu deriz.Dostum bunlar öğrenilecek şeyler değil sonradan , sezi kafa vuruşu vs bunlar altyapıdan öğrenilir .